[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
直升機個 bug 流程係點?
無咩特別,係事務所揾職員話要揸直升機走然後揸翻自己機庫入口
點樣揸入人地個車庫? 我同對方係咪要買兩個不同地點先可以?
得左
唔知有無其他車可以 chok 同一個 bug?
依個我唔知,不過斷估無,巴打你得閑既可以試下既
係咪即係 remote control 會失效? 我仲未升級未有得用 armory 改車
by the way 記得加返 full coverage (本身淨係有 tracker)
我淨係改左remote其他無改,驚下次更新r星del走佢

改左remote 開m list 遙控單元無着燈,當我無遙遠載具咁
full coverage 係 free
之前送左個bunker同clubhouse,但位置太偏僻
而家有d錢,想買個近d既
但諗緊有冇必要
online果陣再睇下先
都唔驚既,有限錢,一場別惹德瑞就翻黎
睇你會唔會做送貨仔,唔會就唔洗
clubhouse唔洗,bunker睇你玩唔玩送貨
作為主機毒L,德瑞已經取代左金毛爸爸
clubhouse 有一個已被違忘功能就係去間房塊 board 到開始 MC job,不過呢D野而家都無人會玩
bunker位置大家買邊度?
新手果陣買咗最西邊果個
最西邊果個已經夠皮
之前比人水買最貴果個,結果出貨路線冇乜分別仲要開波段路難揸左
最西邊果個正 設施 機庫 郵輪 全部附近 好方便
+1
我由新手包搬去最西邊,無投訴
只係如果想偷 supply 的話,回程小心唔好衝落海就 OK
但係問佢要 $200 一次既直昇機,係要經 pegasus 買左既先畀 call 喎,未買既話灰左
就係得頭一部係免費
但記得要去改車到加返個保險,否則爆左就會成架無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞