[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike

大叔愛玩妙齡女郎
新任啲過場好撚耐
等成5-6分鐘聽佢係到rap
但有啲要求真係搲爆頭都唔知點做
打完3個一般contract,富仔會call你地圖上隨機有藍色電話圖標接任
做過一次就可以打比富仔接唔駛係地圖搵
最後個男人送嗰啲歌邊到可以聽返?
想問搖控單元點用?
仆街以為小查死左,點知係食左大麻
Dr Dre 應該特定時間會出現係studio,佢會出現果陣會打電話提你,一開始tune歌之後等埋另一個NPC黎就唱,就係trailer果段

拉瑪黎事務所食煙
我都俾佢嚇親
始終以狗嚟講算大年紀
拉瑪個任係點觸發?一開波我係地圖搵到佢,到左佢屋企又話要去班尼改車度搵佢,到左門口又無反應係咪要有架低盤車先開到任?
呢個原來係當年既新手任
不過改左個型式咁解
想問而家新任係搵哂3個copy之後去工作室救dre就完
我返到電腦㩒又話富仔會再同我聯絡
主線永遠要等到電話會議完先可以繼續
所以打完去搵啲野做下就好快又可以繼續
3個copy 之後有兩關 都係等富仔聯絡 之後去二樓 有光點去開場
即係打完工作室仲有一關
係 另外仲有story line 工作室拉碼3關要兩人打
你係問緊邊一個拉瑪任
地圖上面有兩LD都係拉瑪任
而家富仔系列一開始都係拉瑪俾電話你
搵晒三個copy
就要組一個隊友同你去Record A
搞掂之後就可以自由出入Record A
開始用富仔同拉瑪玩佢兩條友嘅後續故事
你同你隊友會變身成富仔同拉瑪
富仔個個我玩緊,咁另外個個係點觸發?
班尼車房門口有個藍色圈
寫住社區服務4人
角色企喺藍圈按E觸發
會自動匹配三個隊友
唔見藍圈喎,照我之前所講,聽完電話,對話裡面叫我去班尼車房,但去到乜柒都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞