[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
avenger冇得當車庫用
漏左計潛艇
MOC同復仇者係可以各擺一架武器載具係入面
avenger得咩?定係要冇買個workshop先可以當車庫
夜總會門口可以放一架車所以應該係 31 唔係 30
新DLC黑妹長駐間鋪 好似都有 10個車位
應該係咁多

住宅車庫買爆8間 = 80
辦公室車庫買哂三層 = 60
電單車clubhouse買左車庫 = 0 + 10電單車車位
設施 = 7 + 3 個指定載具車位
機庫 = 0
夜總會買哂三層車庫 = 31
鬥技場買哂三層車庫 = 27 + 3 個指定載具車位
空中別墅買左車庫 = 10
街機舖買左車庫 = 10
MOC貨櫃車庫 = 1
Terrorbyte 買左改車工場 = 0 + 1 個指定載具車位 (MKII)
潛艇 = 0 + 1 個指定載具車位
Motherfucker同N-word八婆間改裝鋪= 10

Total = 236 + 10 電單車車位 + 8 指定載具車位
你個workshop係指升mkII槍定咩先
總之我就乜都有買到都可以放架叛亂份子入去
我係買齊晒 不過都冇得當車庫用 淨係可以暫時咁放㗎車入去
放完入去,right-click 揀離開載具
但架avenger一起飛架車會自動送返去設施
原來真係得
要喺大地圖用載具資產call avenger
然後再call車,再將車泊入去
咁樣avenger就可以帶住架車一齊飛
但係淨係可以暫時咁放入去
係,架車嘅泊位依然係對上一個車位
即係當架avenger泊返設施
架車都會自動送返去上一個車位度
只能夠當係暫時性質
拍片一流
機尾一開
成架叛亂份子飛出黎

真。飛天車
我試過啦
離地勁高跟手一野飛落地
乜事都冇
以前做賭場前置成日咁玩
做金庫炸彈半空放架潛水車落海執炸彈
請問有無TG GROUP或DISCORD,想解任,好難揾人
https://t.me/ps4gta5grouphk
ps4 tg,pc幫你唔到
飛機要有限時要8分鐘內去到沙漠機場附近
不過都可以係洛聖都機場等到得3分鐘先再起飛
逃獄真係容不下新手去玩 真係玩到屌晒鬼
野團(特別係舊搶)一係就on99唔識打係咁死打成晚,再唔係就打完出返黎即殺你之後笑你noob/loser之後走場既死鬼仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞