[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
儲左好耐錢一路未買屋
依家一次過買車庫
巴打冇潛艦
而家一場金毛都夠買日蝕
公寓特價,九頭蛇特價,叛亂份子貨車特價
有但係好少打 我成日淨係掛機
金毛好快就打完
啲前置亦都簡單到
有裝甲骷髏馬就做到
咁當然,有直昇機/暴君MK2會快好多
對比起太平洋、賭場,甚至係末日嚟講
金毛可以話係幼稚園級數
但同時係所有搶劫入面單人最高回報
可以自己100%食晒唔洗分俾人亦係原因之一

以總金額嚟計,雖然賭場係會高啲
但賭場冇得一個人玩,考慮到要分錢俾其他人
金毛單人一定係現時最高回報嘅搶劫
咁當然,如果兩條友搞得掂賭場,而又夠快手
都可以分到接近甚至超過一百萬
但計難易度同埋前置複雜程度
依然係金毛比較好
多謝巴打教路
我主要都係時間問題 所以先掛機
搵日一定自己試下
savage 等左半年終於買得
叛亂份子好似年年聖誕都有送
我個架免費仲係度
好過akula?
除咗有支explosive mg之外冇嘢好過akula
仲以為今個星期會特價其他鬥技場車添
公寓係咪蝕最靚?買左佩羅最貴果間但個view都好似馬馬咁
日蝕都唔算最好
最好係半山腰個幾間架空屋
居高臨下個境真係好正
但好似有啲交通唔方便
內部係咪同線下小富間屋一樣?
同埋舊搶係所有自己公寓都開到?
住宅車庫一個最多10架
可以買6間 = 60
辦公室開晒 +60
夜總會開晒 +30
空中別墅 +10
街機舖 +10
設施 +7
舊搶有10個車位就開到
內部裝修我反而鍾意佩羅高多啲
日蝕個睡房design好怪
(張床擺喺成間房正中間)
廚房冇咗個紅酒櫃
內裝唔肯定係咪間間都一樣
至少我嗰間野生燕麥車道唔係
仲要唔可以直接由室內去車庫
要行出門口再由車庫閘入

富仔嗰間個內裝應該係特別design嚟
半山屋仔有2款內裝

內裝 A
2113 Mad Wayne Thunder Drive - $449,000
3677 Whispymound Drive - $478,000
2866 Hillcrest Avenue - $525,000
2874 Hillcrest Avenue - $571,000
2117 Milton Road - $608,000
2045 North Conker Avenue - $727,000

內裝 B
2868 Hillcrest Avenue - $672,000
2862 Hillcrest Avenue - $705,000
2044 North Conker Avenue - $762,000
3655 Wild Oats Drive - $800,000

我兩款各買左間當停車場用
high-end公寓內部裝修分3隻
第一款就係分兩層,睡屋係下層, 冇得轉色
第二款係單層冇得轉色
第三款就係分兩層, 睡屋係上層而又可以俾幾十萬轉色

日蝕係去到後期有錢冇地方洗先買Penthouse Suite 3
而家住宅車庫改左最多買8間, 所以係80架

住宅車庫買爆8間 = 80
辦公室買哂三層車庫 = 60
電單車clubhouse買左車庫 = 0 + 10電單車車位
夜總會買哂三層車庫 = 30
空中別墅買左車庫 = 10
鬥技場買哂三層車庫 = 27 + 3 個指定載具車位
街機舖買左車庫 = 10
設施= 7 + 3 個指定載具車位
MOC拖頭貨櫃改裝買左車庫/改車工場 = 1
Avenger買左改車工場 = 1
Terrorbyte 買左改車工場 = 0 + 1 個指定載具車位 (MKII)

Total = 226 + 10 電單車車位 + 7 指定載具車位

屌啦R*幾時再加quota俾我洗錢呀
載具資產買左做改裝位應該放唔到車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞