[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
上網睇話飛機最尾先開,直升機去支援監獄
外掛太多 同埋chatroom又被外掛洗版 已棄
其實不論吊唔吊機尾你打左人地部機佢本身吊緊尾或者圍緊圈佢都要去另一個位再做多次應該會危險啲,至少我吊緊尾果陣唔想人打部戰機
一係單人一係用vpn連外國ser
我係同戰機對角,佢永遠射唔到飛彈
而家冇人玩公開場㗎喇
私人場或者幫會場啦
真係要公開場就卡個單人公開
追尾或者90度直角
街場真係好難過,第三日都未過刀,有無ps4巴打幫手樓主幫手pin呢個
試過揸揸下飛機佢問我點揸直升機
公開局排緊隊成個戰局啲人比軌道炮連射,不過開緊被動無事睇表演

結果排到隊比人踢完之後翻果個戰局見到我比開掛果個用拳頭打緊,左下話我殺左人,開被動果到話我殺完人開唔到被動
想問下武裝坦帕入唔入到差事?

同埋佢本身唔防炸但係例如正義使者既飛彈係差事炸中自己都唔會爆,武裝坦帕啲爆炸物係差事會唔會整爆自己?
武裝坦帕基本上有得揀車既差事都用到
正義使者係因為有一定抗炸能力先冇咁快爆
武裝坦帕基本上對自己果幾種武器都係一發入魂
基本上架野改搖控火神砲同地雷就夠,另外兩款武器改黎自殺
正義使者平時一下自己射飛彈都爆但入差事射中自己都唔會爆喎,應該關差事中事?
正義使者我未買答你唔到,武裝坦帕的話,
所有差事同 free roam 一樣一下爆死,
唯一例外差事就係 MOC unlock 武裝坦帕批發價呢一個任務,原因係任務當中畀你揸果部係「試作型」所以特別勁,到你真金白銀買你自己果部就係「量產型」一下爆炸就自爆
好多武器但每樣都會自爆,差事用都驚
武裝坦帕淨係用車頂支槍就夠,upgrade 做 dual minigun 之後勁好用,尤其有D任務要求唔可以炸爛敵方架車但要殺死個司機呢一類。畀人追就放地雷 (如果地雷都自己踩返的話就要檢討下)
56k網速又贏
做咩咁睇唔開入公開場
隻game冇官方server
所有公開場嘅玩家都係連去開場個場主度
你俾佢mark咗你個IP有排俾佢玩
外掛佬可以唔經隻game,直接用第三方程式
連去你個IP嘅UDP port 6672
突入你嘅私人戰局都仲得
佢係公開局見人就搞唔會無啦啦追某一個人去私人局搞某一個人掛

不過佢真係入黎私人局咪卡單踢佢走,佢再入我又卡,睇下佢不斷睇雲過唔過癮
呢度有冇開幫會一齊玩?
避開啲大陸狗
早兩個post有巴打開左個LIHKG公會
PS4 求公會
垃圾賭場搶劫,開到黃金以為fat fat入黃點之前有260萬,出黎派錢分完得110萬,都戇鳩既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞