[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
三個 NPC staff 分走左好多,跟住 Lester 又要分
如果三個 staff 揀最 cheap 可能好D,但係 hacker 揀最 cheap 又好難拎晒全部野
hacker 一定揀最貴,其他兩個揀最平就算
係有次嫌錢腥先揀最貴武器佬方便正門一入場就玩大屠殺

有左金毛提款機就唔好阻住Laster同支那妹扑野啦
已經車同武器揀最平係hacker揀最貴

最on9係車果條友,根本無乜機會用得着又迫人要揀,我搶街車都得啦反正都只係揸去直升機到

不過hacker真係好難預,琴日普通模式拎金帶多2個人入拎完仲剩分半鐘

下次藝術品困難唔知淨帶一個10%得唔得
每個 player 最少好似要分 15%
hacker 如果有時間剩,你前置有拎到個細 drill,可以搵D細保險箱,鑽開佢拎錢,剩低一分半鐘起碼一個 player drill 十個八個啦,total 應該執多幾萬。
細drill 前置唔太難
藝術品困難,睇你咩方法入,aggressive 兩個 player 絕對夠時間,最多捱一陣 nerve agent gas (慢慢扣血,唔會即死)

如果 stealth / big con,無穿崩就更加多時間,揀最cheap hacker,兩個player 都夠,但係困難解鎖要多一 set 指紋,最好練習多D
我有做,果陣我仲拎緊野其他兩個出曬去我見佢地咁我都廢時拎,之後我話其實有鑽頭第一個出去果個話行近無反應,第二個見第一個出左去就出埋
偽裝進場,最cheap hacker真係夠咩,我解鎖好慢唔係啲咩解鎖專家,仲要困難

平時入人場多數解得1-2門
無聲/瞞天搶畫hacker 7%就夠
唔熟/鑽石既9%,10%就算搶鑽石都唔會揀
從來唔做細drill,細drill執果幾萬寧願揀個分紅少喲既hacker仲化算
況且街場有啲hihi會剩係鑽箱唔拎主要物
都係舊嗰5個heist好
可以分0%
只有傻既先會揀個分紅少既hacker
打賭場咩都可以求撚其
唯獨hacker唔可以慳
因為多分紅=係賭場金庫時間長啲
寧願用唔曬都唔好唔夠用
真係見個傻佬未拎滿野但走去鑽箱最後拎唔曬
分0%你真係唔驚亂咁黎最後再走場咩,除非本身識講好
其實真,尤其我依啲開鎖新手慢都算仲成日揀錯,多啲時間少啲壓力好

反而車果條友都唔明做乜要一定要揀佢仲收我5%,根本唔會用到佢架車
街場拎得哂主要物就夠,揀9%有時完畫仲有成40秒唔通留係入面煲醋咩
另外9%同10%差果幾秒,果幾秒唔會做到啲咩
你配到指紋高手就係
街場咩人都有
你配到個指紋白癡仲要係廢hacker個陣你真係喊出黎
就算係鬼佬啲指紋高手都係用高分紅hacker
因為時間多多都唔夠 有剩咪豪俾佢
好過唔夠時間拎唔曬仲要食毒氣啦呀嗎
遇到指紋白痴比幾多時間都冇用啦
見到解個指紋鎖過一分鐘都唔掂已經即跳戰局唔駛諗
比得機會99%都係會變強闖出去
仲有掛住鑽箱走唔切
佢自從下修左堆箱仔金額做細drill既性價比低到喊
只有玩第一次個陣無聊拎埋
之後冇拎過
連買既動機都冇
細箱真心一啲都唔值
仲要有機會係吉既
因為佢提供機鋪出發去賭場果架車
同埋你入左賭場之後佢幫你毀滅左呢架車
有無人知ps5版gta幾時出?
指紋有得靠背 背完之後一般5秒內可以㩒晒4格
瞞天進場車都係我偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞