[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
上網搵有cheat sheet
出嚟出去都係嗰4款
其實連cheet sheet都唔使 好似樓上講咁玩多幾次就識
想問下車聚競速要用邊d改裝車,
我堆超跑都落唔到場,
焗住用預設車比人sm
應該係場主開咗唔俾用自己車
唔係喎,佢話超跑,應該講緊 super car,
車聚 DLC 新加既賽道全部只限 Tuners car 唔可以用super car
好on9 揸左架車入去,又唔比落場跑
車聚鬥車通常贏面最大係 Calico GTF / Jester RR,無計,直路速度快其他一截
如果自問入彎技術好既,可以試埋 Karin Sultan 或者其他。

至於超跑。。。最多最多只可以車聚場入面直接搵同場玩家鬥 (head-to-head, scramble, sprint 呢三種)
預設嘅話之前calico最好用 不過依家唔知了
arcade好似有得練添
琴晚諗住做車聚deadline fighter撞正epic server死機,好彩臨訓前上得翻
Epic
其中最好一上機就直接跳去個島度啦
寧願等loading都唔想中下中下
我係epic免費仔
Well
終於冇雪
寫字樓減價
Hammer H1出左

下次更新就係2022年
40% Off Executive Offices (+30% Off Renovations)
40% Off Special Cargo Warehouses
40% Off
- Dominator ASP ($1,065,000 - $798,750)
- Rogue ($957,600 - $720,000)
- Strikeforce ($2,280,000)
- Verlierer ($417,000)
35% Off
- XA-21 ($1,543,750)
- Zentorno ($471,250)
聖誕更新話有兩個新車用嘅聖誕塗裝
上個禮拜預先開放咗其中一架車
以為呢個禮拜會出埋架開蓬版彗星S2
但結果冇
咁點知佢係咪真係有送到個塗裝
去改車個陣睇下塗裝最後個個
因為免費既一定放最後
問題係,呢架車而家無方法入手
咁等下先唯有
GTAV online 大家入唔入到?server down?
PC定PS
steam
epic
Sor. PS4.
用緊mac機 諗緊買pc定ps4玩好
PC多人用外掛,變左成日要自閉玩,好無癮
唔差在等多三個月買 PS5 新版
https://www.polygon.com/22665110/grand-theft-auto-5-online-expanded-enhanced-edition-delayed-march-2022
好彩冇買pc 多謝你 咁等埋 gta5算舊happy new year
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞