[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
好似賭場屋唔係個條件?
條件應該係 (1) 曾經去過 music locker (2) 成為VIP/CEO/MC President (3) 不是做緊任務 / 前置 / business battle / challenge (4) 根據經驗最好企係大街唔好入屋
我睇錯,原來的確係要賭場屋
我之前通常都唔特登等佢電話,因為做做下潛艇/賭場前置,Mission Complete 果下佢就即刻打黎
係咪一架貨車裝香檳,唔畀揸得太快太慢? 如果係,你應該已經合條件,爭在佢幾時肯抽 RSX 個任畀你
問題係蝙蝠車出飛彈個位係on9
射飛彈好大機會因為地形問題一射出即爆變車毀人亡
有咩任一齊玩
差事用好似唔會自爆,自由模式又唔會用依部唔防爆既車架啦
公寓搶劫,大家會好齊心咁一齊過
劫獄會一齊on99咁fail
跳傘俾直升機𠝹死
各種死亡compilation
唔激死都笑死
試過做揸飛機
係起緊飛嗰陣畫面右上角有件直升機殘骸跌落嚟
三條友齊齊開咪尖叫再屌揸直升機嗰個睇撚住先射啦
試過揸飛機條友上完人之後撞樹爛機翼,試過有人跳傘跌死
自從出左鬥牛勇士就冇再用過蝙蝠車
上哂直昇機先有人彈game
蝙蝠車玻璃細啲防彈好啲打有限敵人既時候我想用佢多啲
明明set左載具只允許乘客,任務出黎就比隊友揸走左架車唔等埋我
有無ps4巴打一齊玩利伸5lv
又一個星期揸流攤更新
今次賭場咩車
買咗勁多車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞