[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
咩黎,我完左dre任
正常幾分鍾出入地方刷一刷畫面就有
去Record A工作室 要兩條友做差事任務
哦,番去試下先
完左vip任dr dre會打電話黎話比你參觀佢間工作室,之後有得任入同埋接拉瑪任

間工作室有啲位有做出黎但係話你無權限入好似賭場無買空中別墅入唔到貝克女士房咁
佢有打過黎,話咩多謝你果堆野
再等等小富話佢準備好然後就有得去
今次呢個要真。係等
唔係就咁洗一洗就得
可能我停左第二日先開驚所以唔覺
今次更新改裝鋪出多左個功能,你如果見到啲客送黎改裝既車啱既話,可以直接買部黎比自己

重點係你改裝部車免費,改盡佢,只要唔係最後一步比錢送出去個客到
然後你用個新功能買左佢,再渣去改車王到賣左佢,個價仲多錢過你買佢果陣4萬左右
我係唔明點解個夾萬上限升到25萬
要係咁做夜總會啲濕鳩任去維持人氣好惡頂
原來事務所車庫最底層仲有部未出嘅電單車
改裝舖可以買個客架車,買返黎個價係固定但個樣係依你改成點而定
舉個例零蚊爆改架守護星之後用十二萬買返黎賣出去值22萬,每48分鐘淨賺十萬
點樣知道改邊樣最貴? 永遠揀 menu 最底個 option?
nightclub 夾萬變大都無乜用啦。。。
入得 nightclub 就已經會次次清,又何來爆
如果唔入 nightclub 的話,人氣乾晒溏,一日得 $100 要幾多個月先爆
結論: 個夾萬根本就唔會爆
基本上係,除左車軚同配色
最慘個新合約要最少要等5分鐘先可以開新既
根本似係R*逼我地「照顧」下夜總會啲濕鳩任
好彩街機鋪係掛機就得
原來拉瑪平時都有機會出現係事務所
車庫有幾部NPC車
但唔多覺有拉瑪
FCR 1應該係公司車
1988 應該係富仔
Z00M3R 唔知係唔係拉瑪
我記得佢故事mode係van仔
車牌好似直接係LAMAR
唔一定所有事務所npc有有佢自己車係車庫既,同埋拉瑪唔係事務所員工黎
佢「自稱」員工
實質上只係想溝女
好似係想溝個新hacker?個hacker好似係佢地熟人仔女黎,真係會想溝咩
搶一兩次金毛回水啦
唔係特別勁嘅話畀足全價買個心會唔舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞