[PC/PS4/PS5] GTA V Online 討論區 #6

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
打街場成日都見用滅蟲,可能佢地唔知有得轉,然後落到去就開槍
有可能睇左過期攻略,以前滅蟲有bug入到賭場會變左保安解款車
過左第一次賭場第二次偵察就出黃金
btw想問吓賭場有無得好似金毛咁唔洗錢刷前置同卡尾關不斷打?
過左第一次賭場第二次偵察就出黃金
btw想問吓賭場有無得好似金毛咁唔洗錢刷目標同卡尾關不斷打?

因為賭場最值錢係鑽石
但係期間限定同埋賭場開左咁耐唔多覺有人卡尾關
街場d人玩打劫任真係好難玩,好撚多小學雞又成日無啦啦走場
其實我肯定係卡到尾關既,因為有一齊打既話會卡尾關話,但我就唔肯定有無錢拎(pc)
可能斷線姐,或者r星問題,試過話ceo退出但四個都係繼續果個位到講到野
但唔值呢
同埋賭場要強制2人以上
俾著我都唔卡啦
成日斷,做到跳獄任次次等幾個字點知一開波就有人彈
尾關有得卡,場主冇錢拎
不過出金毛之前都係卡末日伯格丹尾關居多
咁賭場真係為體驗而玩
屌逃獄打撚到殺兩條友拎文件,試左幾次個隊友拎架專屬載具比我搞到上唔到車死左
ps4巴打不如tg一齊玩
PC場主想卡尾關兼有錢拎,係有方法,但係絕非金毛之流,唔可以靠肉眼抆 lan 線,因為個時機只有幾個milli-seconds
詳情我唔係到講喇,自己睇呢個教學,明就明,唔明就去返卡金毛啦
https://www.reddit.com/r/gtaglitches/comments/okz5lg/exploit_pc_v1_nosavingsaveblock_method_ahk_replay/
補多張圖 (來自 reddit),注意呢幅圖都係錯既,時間線的確可以分為四個階段,但係判定方法絕對不是買家睇手錶,亦不是「cutscene starts」。以一部正常 60fps 唔疾機既 PC 加一個穩定 1G lan 網速黎講,由紫色階段轉到紅色階段大概只有半秒,綠色階段只維持幾個 milli-seconds,呢幅圖講到綠色有足足一秒鐘就大錯特錯 除非你轉 30fps 再用龜速上網
見到咁多字都唔想睇,真係無錢果陣乖乖地金毛抆線算
發覺有啲人真係有人做慈善派錢都推走人

排到場賭場搶劫共4人房主分每人25仲要只係藝術品雙保入場,有個40幾lv入黎表演咩叫一手好牌玩到輸

入金庫唔識解走去解鎖,上樓梯後開槍打隻守衛,跑得唔夠快比cam影到,以上重複左幾次,等大家終於跑到洗衣房果陣換埋衫發覺條友跟唔切亂咁跑係離開洗衣所對門入黎,當然響埋鐘

之後房主走左場後請翻我同另一個入,3個人時間都有剩拎完野終於完到場
所以我之前打街場嗰陣見到唔過80就即踢
唔好咁啦,多數等錢洗低lv新手先排隊入架姐,比吓機會人啦,可以就係差廿萬就買到潛艇
嗰陣冇島搶先打賭場搵錢啫 做啲前置已經夠煩仲要畀啲低lv嘥時間嘅話真係會玩到燥
btw其實想問賭場無聲進場啲cam係咪同瞞天進場一樣唔停太耐就無事?如果係既話其實係咪淨係得員工入口影住保安室門果個cam要打
金毛可以單人開,揾人拎金都多數一個就得,新手少機會過排到賭場,反而賭場限死至少帶多個,拎金同現金最少三個
樓梯嗰個最好用電槍射埋佢
仲要好似冇咗skip動畫嗰個glitch 更加唔會再玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞