當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
認知作戰係一樣,其二係支共目標就係原子化所有人 (呢個之前另一個手足響我d post 講過,最近睇吳志森又多次提及呢個 term https://youtu.be/l8zqukGfBlo

原子化,係中共對連登甚至香港成個社會既目標
原來 微博熱搜 連狗 唔比人屌得

#18 無人覆無人睇都直上

人手控制 traffic

屌你老母 微博熱搜
我只可以講
好肯定你上過熱門
但點解呢個PO上唔到就唔明
波台有班唔睇波日日喺工作就係開post嘅連登毒瘤係咁趕人走
其實連登server係邊度?
我CHECK過IP係美國
但我唔太熟呢樣嘢
唔肯定100%啱
波台有班唔睇波...嘅連登毒瘤
忍唔住笑左
大家支持下連狗,上到 #3 添呀

果然連家家醜不出外傳
或者我試吓咁樣分析希望方便你明白,如有錯歡迎指正

民主自由係可以接受唔同觀點,但如再要接受埋極權封建呢啲反民主自由嘅原則嘅觀點嘅話,這又違反咗民主自由嘅基本原則,民主自由最基本嘅原則便是即使社會行緊一個主流,即使其主流現在得在絕大多數人嘅擁護及有強大的力量,這主流也一定要容許反對這制度及其他不同於這制度之意見及其翻盤成為社會主流之機會,但必要條件是這意見之目標係當它成為社會主流及擁有強大的力量之後也會同樣有反對它的意見及其翻盤成為再下一個社會主流之機會,如否,民主自由嘅社會絕對不能給這些意見及力量有任何生存空間→例如對社會主義,(因為社會主義便是要當它成為主流之後必定要以扼殺反對及其他意見及阻止這些意見翻盤成為代替社會主義嘅新主流為宗旨,違反了民主自由必要嘅原則)
呢樣你誤會左啦
最上係熱門入面最新嘅PO
最底係熱門入面最舊嘅PO
佢由 #18 升上 #3 所以一定唔係咁計
你係咪黑警老公 - 劉正打手?

《亨鏗有聲》海外泛粉藍絲是如何煉成的
https://lih.kg/2685579

=====

賤種劉正屌 47 人,叫 35+ 流亡手足既人翻黎香港自首 我屌你老母啦

https://youtu.be/92qXd2YcQmM

=====

劉正 (henryporter, 無神論者的巴別塔)

人如其相 醜陋不堪

背景:
梁振英手下容樂其控制之共產黨代理人(俗稱:鬼),主要職責係扮演激進本土,幫共產黨分化勇武同和理非手足。此人經常出現於抗爭現場及前線影大頭放上自己 Facebook。但即使如此此人仍未有被黑警拘捕,足證此人為港共政府之代理人。

罪行:
此人多次策動分化手段,攻擊 2019 年區議會投票、2020 年立會 35+ 及初選。並多次於抗爭現場協助黑警收集相片。

職業:
黑警老公

副業:
職業分化
職業五毛

被共產黨安插之身份:
中大日本研究系(但唔識日文)

別稱:
Henry、亨利、肥亨、無神論者的巴別塔、塔主、人血九大鬼之一劉正

連登網名:
中共座上客 (已BAM!)

其它關聯人仕:
鬼 - 容樂其 *其上線
鬼 - 黃毓民 *與無神論者的巴別塔有合作關系
鬼 - 啤梨 *於啤梨晚報經常提及肥亨
鬼 - 林匡正 *於啤梨晚報經常提及肥亨
鬼 - MIHK *於MIHK有節目
鬼 - 白兵 *於白兵經常提及無神論者的巴別塔
鬼 - 健吾 *其同事,由共產黨一同安置於中大日研

玩到國安法舉報其它人,連尼住呢刻仲係 WFC
首先多謝指教

理解你所講
簡單黎講係
民主唔能夠容許「消滅民主」嘅聲音

我唔肯定你所講啱唔啱
事實上我去查維基
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%B0%91%E4%B8%BB
原來民主都有好多好多種制度同定義
由於民主有着許多不同的概念和定義,因此民主的歷史也相當複雜,民主一詞所代表的制度也相當廣泛。

我認為想比人奴役都可以係一種訴求(望向ON9藍絲)
但我都尊重你地嘅睇法
甚至我認為你地嘅方式會比較好
只係我太執著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞