當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
完來連登 User 都有分我地你地? 咁你地係乜呀喂
400成篇唔認同 最尾認同
因為佢所講既係執政黨 或者行動方向
連登只係一個討論區 情況差好遠

咁當然報國安網上言論會令人實際受影響係好特殊例子
所以我好早同意樓主報國安係應該仆街死
仲有講多樣,連尼住其實響運動入面賺取左大量政治資本,連尼住今日可以賣週邊賣 license 風生水起係點黎?

賺完錢倒轉頭叫你維持呢到良好討論環境,就永遠 WFC 去到國安法有違常理都冇人理。

洗版,影響人就 BAN
五毛圍攻搞人就唔 BAN
用國安法要脅人傷害人又唔 BAN

this is LIHKG

屌已經入左抗爭倫理問題
連登admin係有責任維持公平嘅搜尋結果排名,至少規則唔會有漏洞俾建制操控到有優勢
踢波兩隊正選都係11個對11個,打拳都要磅數相近先可以對賽
大陸同俄羅斯係有編制網軍外加大外宣,連埋自干五毛,數目遠多於連登認知作戰巴絲,人哋收人工出PO帶風向,連登真巴絲都有自己正職工作學業仲要人數同時間少大外宣系統咁多,咁係容許大量網軍喺連登出PO數目圍殲孤軍認知作戰嘅香港真巴絲,因為搜尋結果上熱門係只認數量不認個PO本身有無道理重唔重要,咁Admin不作為,實際同放幾百友入球場個個拎住個波係咁踢我哋龍門塞爆成個龍有咩分別?但就一句言論自由一刀切了事,咁就算係討論都基於公平原則,無理由對手有幾百個鳩噏PO外加無聊爆粗低能PO都可以推到上熱門,我哋就得5、6丁友認知作戰個PO幾咁關係港人切身利益都好,只要放幾張女人泳衣相或者俊男相就輸點數上唔到熱門,咁好難話唔係故意縱容五毛圍殲正常會員網民喎……
我隨時出個PO故意屌柒某人,然後動員自己友係咁推係咁讚,咁就上到熱門㗎啦~會唔會宜戲咗啲?
我題目都講左,連登係支持其中一邊賺左大量政治資本,流量週邊 license,倒轉依家有對家郁手足就視若無睹。

不過佢依家做唔做野呢個係道義問題,唔係責任問題 就事實黎既
每個戶口開post數量有限,好難有幾十個,LIKLN唔會推post只係出post畀人方便選擇

我反而點解甚少人喺政事台開post,形成你的認為
狂風掃浪蝶
仲有呢隻傻系
我屌你老母臭系
你有冇睇到佢哋點攻擊LIKLN?
間中有見過下,澄清返,我係支持狙擊威脅報國安條友㗎
對於admin處理五毛嘅手法真係好心淡
但無奈真係唔係咁易起個新場集體轉過去
你reply 果條友又係黃世澤戇鳩評論既fans 黎
樓主成日見到我係各post出現又唔加我入去個私怨list 就知佢真人係黃世澤
你盲撚咗,我上連登先知黃世澤係邊個
我係佢改咗警察都有老豆老母先識佢
sorry我錯左
應該係你既上面reply 果條友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞