當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike

唔知痴左咩線無引用到
請睇#457
連狗唔會睇到
Push
巴打可以開post 講解下 ?
我就唔信係真名黎
每個人講自己全名都會突然集中精神左
點會打自己個名出黎
仲要係上緊連登
BTW拎去報吓MI5無壞
屌你有本事咪自己開個 telegram/discord
自己圍爐囉
push
口罩騙徒,BNO老鼠
所以我開頭就話 同意樓主講報國安既人 係仆街
加上崔玹碩唔夠高 被人有系統狙擊
未有數據前我都認為佢講既冇錯
只不過唔認同佢咩都立場先行 行雷厲風行手段

高登文化就係講咩都得
講時代廣場放炸彈都得(之後被拉) 起底bully 做乜都得,零政治正確
的確高登自由就係放個場出黎,想講咩都得,冇得後悔(除非你貼bam圖)
樓主幾頁質疑連尼住係咪無責任維持呢度良好討論環境
我認為係冇,咩叫良好討論環境?邊個定義?係咪藍絲,支持政府就del?
咪你限制左言論自由囉
如果咩都推向五毛 好容易似南韓極右分子覺得咩都係共產黨,連光州運動都係共黨搞出黎

當然五毛濫用可能係,所以樓主最想咪好似WIKI事件咁ban五毛
但連登同wiki 又點可能撈到一切呢
總之連尼住係要做野既,但點做真係難
認同連登好難做
BTW清有冇睇#400
#400都講得好清楚
其實「報警撚」以前一直係高登文化。
只係而家政治環境惡化咗,講幾句嘢真係有機會俾國安拉。
所以十幾年前覺得好笑嘅嘢,而家一啲都唔好笑。
連尼住有冇責任仲有一個 concept,如果佢係運動入面賺取左大量資本同流量,佢有義務搞好呢個場。

當然,係義務,唔係責任,依家連登係衰到冇人理咁濟 仲有五毛都有言論自由就真係幾膠,五毛就係 spread 野去阻礙言論自由,本身就有衝突
依家響呢到,你舉報國安同送人去死冇分別
依家fb 先多5毛

問天氣問交通都比人圍攻

痴晒線
總之網軍就唔鼓勵人網上留言
又係你條傻9,唱反調唔係問題,正反討論好正常。但五毛唔係反調,投敵,幫敵人擾敵,spread 假野 N 樣野,你就歸納係唱反調
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞