當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
總之邊個認同黨安法,就以五毛論處

BOLD起認同呢兩隻字, 呢點我一直都同意
樓主將所有嘢捆綁埋一齊講,令成個討論失曬焦

其實係樓主自己攞嚟, 佢本身係有個幾好既position比佢自己講清楚個前文後理既...
前乜文後乜理,係得你一個入黎倒轉晒d野黎講,走去研究受害人係咪抵死
我淨係睇到 5 月開始有人起左支旗集氣要打手足,最後玩到要脅用國安法

廢?無水平?個 POST 講緊有人用國安法郁手足,成班被人圍攻,你就走去 SPIN 研究受害人係咪唔岩,係咪抵死?比時間同空間敵人郁我地既人?

你寫幾多字都無用,因為真係完全同你無討論既空間。
首先612嗰陣我認為正反雙方都有資格去討論成件事,孤立係真係要做到孤立效果先成立,佢哋唱衰完有冇人孤立612先?如果冇純粹係一個討論啫,咁介意對家講乜,真係好易有抑鬱。

依家LKLIN 畀人報國安畀人報國安係一個獨立事件,其他人畀五毛狙擊又係一個獨立事件,你將佢哋捆綁埋一齊討論已經令件事失焦

我明你想point out 討論區報國安過分咗,但係你又唔可以忽略佢本身洗版依個動作真係會有人勁唔妥。

既然你依家出post 方式令到你想講嘅重點失曬焦,不如你認認真真執過個post 等我哋討論下個重點喇
一間樓上又話 5 月先開始都好正常,因為大家忍左四年 xxxx 五月先爆好正常呀。
你試下開個post 淨係post 依個都夠爆喇
簡單啲,直接啲,大家易入口啲
都係等外國巴絲開過新登
同埋講多樣點解我咁火滾,
條友去撚左英國,響香港用國安法要脅手足

你老尾咁都得
叫我走去研究下受害人係咪抵死

唔洗研究,要脅舉報果下已經過晒底線 叛國罪
唔gor咪走囉世柒
你都去左英國啦
真係得我一個? 你睇清楚? "崔玹碩唔夠高" 佢都係表達緊同一個concern wo
*gur
我屌你老母啦你隻澳門五毛狗

屌你我開始認得你地D名都覺得自己幾可悲
咁大家咁話.
連尼住上年開始就用言論自由唔做野啦
因為個 root cause 響你度,你自己查下
世柒早晨
自己人互屌都需要有底線
威脅報國安係超越哂紅線,喺今時今日嘅環境就算「講吓啫」都唔應該
當時個個人都叫佢停新會員申請
由佢Set P牌而唔係停止新會員果下
20萬 1,2年上到40萬人
都預左佢為搵錢喇 / 要扮中立喇
或者佢都冇唸住維止原本連登d文化
咪由得新會員入侵
大家覺得佢企係香港人果邊姐
但可能只係錯覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞