當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
我唔傾向咁樣去判斷疑似係黃世澤既樓主

而家個重點唔係話我同樓主有觀點上既差距, 我地都認同唔應該報國安, 相關會員係值得譴責, 但係因為呢件事既root cause我地睇法係有差距, 我認為係緣自LKLIN既行為, 而樓主係覺得來自中共既組織攻擊, 呢個觀點唔conceal大家既action plan係完全唔同.
我忍唔住想屌你,討論邊個係受害人根本幫唔到件事!
睇唔出人哋叫你重錘有人喺連登恐嚇報國安咩?
喺得依度仲有理智同你討論,係想鼓勵你狙擊報國安條撚樣!
樓主應該真係黃世澤嚟, 或者咁講, 佢個人一定physically唔響香港.

但係呢個唔係重點. 重點係樓主似乎assume左全場都知佢講緊咩, 而佢極其arrogant同irritative既語氣正正就係趕客既原因. 之前有幾個Post樓主係講得幾好 (e.g. BNO果幾個), 但係我睇法係唔好成日推返起之前啲post, 有陣時十個月前既post都推返上嚟.....
大佬,我 burden of proof 比晒報國安班人 actus reus 同 intention 仲要我去 proof 埋 victim 做過乜

報國安傷害人,報國安阻礙人討論 已經講完啦 做乜野變左要 proof LIKLN 係咪好人

我屌我 short 9 左
係啦. 樓主真係想做既, 就去盡佢. 你用返上面個table, 寫返好label同count, 講番清楚係咩事, 而19年打前既我覺得冇意思

如果我係樓主, 我仲會做 (我假設樓主識做spidering + 識少少data analysis)
1. 相關會員發表「報國安」呢三個字既頻率
2. 佢地既behavioral analysis (即係平時佢地出咩post, 咩類型, 咩留言, 生活時區係咩)

你show到上面兩張圖, 夠曬貨去團結連登仔去郁佢地
屌世柒
你條撚樣何嘗唔係抽抗爭水
申請bno收人錢
推呢個,plan 都畀埋佢,有依啲數據都唔用
我 burden of proof 比晒報國安班人 actus reus 同 intention

而家呢度咪質疑緊你既proof唔足夠lo. 而家只係表證成立, 但係證據唔充份.

或者咁論, 你而家係sketch左個框出嚟, 但係唔夠convincing. 你連我咁簡單「點解LKLIN係手足」呢個近乎obvious既問題都show唔到你既logic, 你個proof一打就散啦.
黃世柒 收工啦
樓主其實真係太過自大, 連登天外有天人外有人, 樓主連兩三個連登仔都搞唔掂, 好難搞得掂連仔
See #408
你拎都拎個無咁多仇口嘅做分析喇
咁樣你同攬通處嗰批無分別
一樣白卡佬聯盟成員
樓主慢慢自己推下啦, 我去食個飯先, 一陣先睇下你有咩高見要屌柒我.
要講都講曬喇,佢自己冷靜啲,參透下喇
乜撚野叫呢家

你最應該捉
喺網上根本好難改變到其他人嘅行為。就算連登仔圍屌威脅報國安嘅會員,只要佢面皮厚啲大家就奈佢唔何。
LKLIN都係一樣,就算佢因為洗版俾人圍屌,大家都奈佢唔何。

好似黃世澤咁,郁啲就屈自己人係五毛,唔會聽其他人意見。LKLIN又唔會聽其他人意見。威脅話報國安嗰班人又唔會聽人意見。總之全部人都唔會聽其他人意見。
我 #1 由頭到尾都係針住 報國安 條撚樣 叫埋人報 MI5

明明起個頭叫人討論受害人果個根本就唔係我
「點解LKLIN係手足」根本就無 proof 既必要
話時話,世柒仲係咪覺得椰子係鬼?
唔係我推,有個叫痕技既成日推 關我乜事,我岩岩先甩 P 推鬼咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞