當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
其實人類社會本來就係靠割蓆淘汰啲唔好嘅野令群體可以進步

核爆都唔割你話真係戰火最激烈嘅時候就 OK,但其他時間就係一個問題嚟,仲提嚟做乜

況且樓主咁未又係割緊「食得未啊」
移咗民唔想再過香港啲終日得個嘈字、哭哭啼啼嘅生活,又係唔係「割」? 又係唔係踩港 ??
用國安要脅人都算手足?鄧炳強係咪你老豆?

返去食美心啦仆街

#501 - 代言美心真係過左底線
https://lih.kg/tuvxQFX
連狗
push
我當LINLK係未知立場嘅普通人
點樣嘅因
可以導出報國安嘅果?

我完全認同報國安係有問題, 我響上面重覆左好多次. 但係個問題係樓主之前既deviation係針對個果, 而個因呢秒鐘其實都仲係好大討論空間.

LKLIN原本係響時事台出Post, 比人屌完先去左政事台, 呢點我地係唔可以忽視. 而且當佢出既post過左某個數量, 或者Post既野水平太低, 其實令到討論區既正常功能運作唔到, 我好難想像真手足會冇考慮到呢一點.
我諗部份老會員會有golden freedom呢個concept響心入面, 就係「講咩都得, 但係舉手不回」. 但係我地都可以問下, golden freedom 係咪而家對黃營最理想既狀態? 樓主其實佢既態度係傾向取消golden freedom, 限制五毛打手既言論.
樓主威武
個核心問題係, 其實大家上討論區好少會用full brain power, 你真係會用咁多時間睇曬成個discussion thread去睇大家既argument同counterargument咩? 老實講連我呢個主要討論者都會潛幾日先得閒睇番啲argument, 所以幾時我都話上連登勿認真.
原來佢之前係時事台洗版?
知道呢個前因之後
我又撐LINLK喎
佢雖然十問九唔應
但起碼都算肯改
走左去政事台洗

佢轉載嘅嘢全部係我地呢邊嘅媒體
最起碼唔駛考慮立場先
至於數量
連尼住又唔BAN,鬧LINLK又唔理
你咪當佢白卡算
唔係可以點?
最直觀既一個概念,LIKLN 比人限制左發言方式,POST 既數量大幅下降,相反對家只要不變,我方比例就會嚴重下降,Google 更加難搵到己方既 POST:

最終咪走向 SEO 死亡同比人斷絕既竟地 如果唔係班五毛就就唔洗起旗大力狙擊呢度幾位搞緊 / 不知不覺搞緊 SEO 既人
我都係果句,手足做野,掉火魔、裝修我都唔會割,出文宣有戰略意義,點解唔去好好理解後面既原理先講野?LIKLN 可能無做好背後教育同民意基礎,但狙擊佢班人更加明顯不懷好意,更加係保手足救手足下最優先要做。四年,四年都相安無事,點解今年 5 月開始突然集體有人起枝旗狙擊手足?答案顯而易見。

而 LIKLN 有乜要改善點改善,係另一個問題,但救手足 1st priority.

當然,連尼住 WFC。
沖淡你班賤種五毛d post 已經幫好多忙啦仆街

國際線——建議要脅啲外國政客,如果香港冇民主,最閪嘅香港人就會移晒民來你哋國家
https://lih.kg/2336057
完全認同你所講

另外連尼住WFC方面
上面有巴打PO左連登紅底嘅推理PO
今日開左個PO轉貼內容
不過完全推唔起
內容都有啲複雜
雖然真確性存疑
但唔可以排除連登有中資參與

如果真係有中資參與...
咁就好多嘢都好合理
Pish
介唔介意貼個連登紅底PO條link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞