當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
咩叫SEO 工程?同埋點分係五毛攻擊?
講起你都有份,母看沸鹽 條友其實有郁過你,不過佢個名臭得濟無人理
自問我都算係少人狙擊
我認同要接受人地意見咋
試過留言比LINLK完全唔覆
老實講
雖然SEO真係存在
但佢係咪為左呢樣嘢出咁多PO
我都仲係半信半疑
上面GOOGLE過連佢出PO紀錄都搵唔到
BTW完全唔識SEO點樣運作
所以無謂亂講嘢
請睇睇#73
謝謝
母看沸鹽係邊位
有時手足未必有意識自己淨係轉載下新聞 link 都會搞左 SEO 但世界就係咁,好似翻工咁,你不停 entry d 資料好多時唔知幾時有用,但去到有一刻就好有用。 (例如蘋果未執、立場d 文未下架果陣,你覺得轉載無 9用,但到左有日呢d野執晒,連登份 copy 就變左孤本)

仲有我上面講過排名果個問題 ... etc

母看沸鹽 (新名:警察都有老豆老母)
https://lihkg.com/profile/88743

即係成日拎烈士出黎消費引戰條仆街
樓主好明顯有好嚴重既邏輯問題

1.
真係持平點解唔對付埋我 #1 list 果炸五毛?

你從邊度睇得出我冇對付上面既五毛? 舉例說明?

2.
但一旦你跟左佢個「持平」就萬劫不復。如果真係持平,點解雙重標準?

有清晰腦袋就唔會架, 正如我睇你個post唔夠30秒就分到你講既野邊度有道理邊度冇.

3.
道德綁架

樓主其實一直出post都有好嚴重的道德綁架問題. 點解上嚟質疑你就變成對家? 點解針對部份論點討論就變成五毛? 呢度係討論區, 唔討論上嚟做咩?
喔,呢個呀?佢真係小煩
不過佢講嘢有時都可取嘅,我又唔會define 佢做五毛嘅
分化撚囉
1. 我無話你係,我講緊我指名搞 LIKLN 班人

2. 我不嬲 set 左我 d post 係要睇 20 分鐘,你睇 30 秒點分 anyway 可能我能力差

3. 我出 d post 不嬲叫人唔好道德綁架,要純粹策略討論

做 SEO 工程,發展到五毛圍攻,最後去到國安威脅
呢句你完全無 clarify 過變左郁我 乜料?
其實有啲會員畀人狙擊係好正常,特別係勤力出post 嗰啲,就你講嗰幾個
1. 極速神駒
唔應該畀人狙擊,因為佢好少喺自己post 講嘢
可能post 得多新聞,多人follow , 震撼性topic 勁易上熱門,似係有部分人唔想睇,所以畀人狙擊。好多時佢畀人狙係個topic , 唔關佢個人事

2. 無人格的毒男
有時會炒車/講錯嘢,所以畀人狙擊

3. LIKLN
出post 太密兼有時炒車

4. 通街都係處
依個無得救,畀人狙擊嘅位TLDR

5. 救世港豬
聽聞佢畀人狙擊係因為屈毛

6. 你本人,我無follow ,分析唔到

7. 我本人,囚權post 嚟嚟去去嗰幾個入嚟冷嘲熱諷

有時有因就有果,未必真係好似你講到咁有系統性咁去狙擊人
反觀你講嘅對家嗰幾個都成日畀人屌㗎
條友擺明打著黃旗反黃旗
有時我真係覺得你地真係對 分化撚 太仁慈

anyway 呢個問題人人唔同睇法,但亦比一大班分化 L 有機可承

因為兄弟爬山 係佢地支矛,不分化不割蓆係佢地個盾

呢兩年我已經唔記得見到佢地 loop 過上面個玩法幾多次
你同極速神駒做咁多實事 被人狙擊就梗
除左講句支持都唔知講咩

likln係應該開一個post 係咁reply 無法否認係係咁開post
有唔同標題係會吸引到人睇
但我 同意樓主 有d人話咩報國安就仆街去死啦
其實個list見唔到我個名就知咩事
單純私怨
我日鳩日屌爗LIKLN 條友唔好貼黃世澤既戇鳩評論
點解我唔係樓主個名單
如果樓主唔係撚係黃世澤,點解咁忌加我锢username入去

(1)我屌LIKLN既次基本上排頭一二咁濟
(2)樓主狙擊post入面我都係度有份傾計

無可能見我唔到
大家鐘意可以入我個Post 話者用我個username 去google下
屌你老母臭閪樓主出撚埋黃世澤級既戇鳩評論又唔撚認自己係垃圾
又唔認人生失敗,跟成世人練習出戇鳩評論,人地沈教援千鍾百煉 practices make perfect ,你就practices make martin oei on9 post

癡撚線
咁講,如果策略唔同、對事件睇法唔同討論都正常,但狙擊、孤立分化、去到報國安已經完全係第二個概念。

世澤兄你好
開一個 post reply 真係正中下懷,reply 係 trigger 唔到 SEO 如果唔係 LIKLN 唔洗成日強調 標題 = 連龍牆 個概念

唔明睇 #73 同下面呢個 post:

見到分化post千祈千祈唔好入去駁, 係應該自己開個post講你自己想駁佢既嘢, 咁你個標題就會相對多人睇到 #新聞
https://lih.kg/2563537
報國安我都同意樓主所講係太戇鳩,呢個係要屌
兩回事黎

睇你角度點睇
如果有人覺得佢好煩BLOCK埋佢 咁吸收咩聽眾?
佢要咁做其中一個原因都係想人睇佢share既片等大眾認識更多唔同政評
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞