當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
唔知點解佢咁樣覆你
BTW樓主叫連仔搞五毛姐
無話要跟黃世澤個LIST黎BLOCK
黃世澤個LIST亦唔係100%準確

最緊要連仔肯搞
要點判斷為五毛都係留番比ADMIN團隊判斷啦
假如我想認真、科學化去討論世界上有冇鬼,然後有人不斷同我講潘紹聰套恐怖熱線點點點,我諗我都係唔討厭好啲
討論*
push
回憶小子呢啲擺到明10000%嘅五毛咁都唔處理我真係有少少懷疑連尼住收咗共匪錢
民主絕對能夠容許消滅非民主聲音,唔使維基,請參考二次大戰盟軍徹底打柒並肢解納粹德國及投擲兩枚原子彈於日本重要城市的歷史事實。
維基百科唔係每樣都啱,只係開放編輯容許修正咁解。任何歷史都應該參考該年代的文本記錄及歷史第一手材料判斷,而唔係咩都維基百科同Google。
同意

@連尼住 出嚟講兩句

睇到LIKIN search出黎嗰堆嘢真係好恐怖
擺明有國安做緊嘢
連登已經唔係2019年既抗爭平台
其實連登真係比共狗佔領左一樣
雖然唔知連登咩立場

以今時今日嘅國安法
真係拉人封網有幾難

仲留住連登可能只係方便佢地放風
監察 帶風向 順便人格抹殺

要抵抗滲透 唔可能靠連尼住
sky_croc果班

如果有方法直搵返依啲ac係2019果陣回人嘅cm

好快就會發現成大班共狗係度
其實當年連尼住都係食正高登嘅問題而發起

但而家再起爐

搞果個人係香港就要擔心比人拉

係外國又可能會被封網?
你想認真去討論
但係有人唔認真
所以你就唔討論
你知唔知自己講緊乜嘢

一堆五毛你唔講
反而就指責我唔認真
然後又無貢獻

你話引用維基唔嚴謹我認同
咁你咁叻咪引用啲嚴謹啲嘅資料來源
如果你真係「唔討論」
一開始出聲拓杉
樓主明顯係搞亂左個時序

1. LKLIN係一個special case嚟, 佢一日洗幾十個post版, 你見到政事台既人係先勸諫, 再公開要求佢減少出post量, 最後先發展到要用国安去威脅佢

2. 大家都係民主陣營唔代表個腦要blindly因為立場要決定方向. LKLIN明顯係響勸喻過程中唔接受討論下所引爆出嚟既結果. 你唔可以因為覺得自己係民主鬥士就有自己既特權而唔聆聽民眾既聲音

3. 樓主之前幾個post我都幾欣賞, 但係呢個post不敢苟同. 下次查清楚先上嚟開post.
你誤會左...上面係討論緊
民主入面
容唔容許「消滅民主」嘅聲音

至於民主陣營消滅非民主政權呢樣
應該無乜大爭議
SOR 兩位唔好起鋼,我睇左兩位語氣根本就無諗住鬧交 不過用 wiki 做起點確實唔係咁好,因為中文維基比中共網軍改左太多 term 太痴線,同埋讀書 (HD Degree 乜都好) 正常教 sourcing 都唔好用 wikipedia

你可以讀下 BBC 呢篇
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-49958127

仲有呢篇超級經典你可以睇下:
https://groups.google.com/g/lihlii/c/S7_K-QRe-Bs/m/zCovZeJVwXAJ?pli=1
又黎 持平 L,五毛 PR 佢地只係將攻擊 612 音響果招,叫你「持平」睇,但一旦你跟左佢個「持平」就萬劫不復。如果真係持平,點解雙重標準?真係持平點解唔對付埋我 #1 list 果炸五毛?如果真係平心而論,點解打一件黃唔打另外果D五毛?

自己睇多次 #34 回覆我講 612 音響 https://lih.kg/aPGEjfV 其實手法一樣

做 SEO 工程,發展到五毛圍攻,最後去到國安威脅 如果咁樣都可以 合理化,真係鄧炳強 《繼而論》 都要同你拜師學藝

仲有有人動員緊郁 網上 KOL、依家殺到 匿名用戶 啦

玩道德綁架,咪撚痴線啦
飛天意麵神、狗眼看人妻 仲時不時見到兩條仆街
真係好難幫得落連尼住,不如話我知係咪有苦充
苦衷*
認同你所講
就算做緊啱嘅嘢
都要接受人地意見

佢真係完全唔理人意見

BTW SEO呢樣嘢真實存在緊
https://www.google.com/search?q=likln+%E9%80%A3%E7%99%BB&oq=likln+%E9%80%A3%E7%99%BB&aqs=chrome..69i57.629j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
佢日日出十幾個PO
但GOOGLE完全搵唔到紀錄
剩係搵到鬧佢嘅PO
唔知點樣做到
但好明顯搜尋結果被控制緊
做 SEO 工程,發展到五毛圍攻,最後去到合理化其它會員用國安威脅

你咁樣都認同得 係咪痴左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞