當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
狙擊方法一模一樣,都係捉字蝨同錯處,然後無限放大,一日幾十個post狙擊,激到目標再出錯就人格謀殺
你要郁黃世澤唔該自己去佢 FB / email 佢 martinoei@martinoei.com

1. 我唔撚係黃世澤

2. 仲有好多文我自己原創,關黃世澤乜事

你自己有私怨你自己同佢解決,唔洗同我告解
佢地唔認架啦,話解散咗喎
指定 email address 有必要,話你聽無指定 email address 連登一早死左,依家係慢性死亡
轉移話題示範中
之前係goop值200蚊個咋
大家都記得 19 年連登係點,對比依家既連登係點。
一個匿名既網絡社區都可以搞到咁
連尼住真心幫唔落,唔該連尼住幫手執下個社區

好似得幾隻夠膽認
1. 有手足咁多年一直幫民主陣營做緊 SEO 工程
2. 有五毛起左個壇攻擊呢位手足
3. 當中有一位特別出位仲係已經移民英國
4. 呢位移民英國既五毛除左搞手足,仲叫國安拉人
5. 件事已經發生左兩三個星期,但連尼住完全唔理
x2
咁19年前既連登係點?

19年借個地方出黎

就當左本身係咁?
你收皮啦,明明中共最想就係香港人變翻互屌既港豬

19 年幾難先由 網絡降頭 走出黎?又行翻入去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞