當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
除左上面呢單之外
可唔可以比吓例子
因為平時睇PO唔多覺
果啲炒車鬧交PO都好少入去睇
你縱容五毛反民主就等於反民主!明未?
因為黃世澤youtube channel正正係寧可殺錯 既態度
有簡體字留言佢就ban
榔子事件佢會認為炒車係對付中共spy既不幸例子
拿我就覺得冇問題,但就唔好拎把尺去連登唔該
連尼住係有不足 但未要做到佢咁講

你聽下黃世澤既片就會覺得呢位樓主出文既所有用字都超似黃世澤
黃世澤既片又唔係完全冇論點,但間中9up啦
你聽下就明,呢篇野D用字 簡直係有聲
至於呢位樓主就例牌否認係佢
我就唔信啦
跟返佢Logic 炒車又點
依家啲熱門清一色係垃圾post
手足post , 黃post ,政治新間幾乎一個都無
帶風向超明顯
再唔搞,應該好快會變成香討,就黎被統戰成功
👈🏻
有條毒撚為左三千扮黃呃人 電話51778301
https://lih.kg/1933707

正一垃圾
真係深藍屍既會員一個都捉唔撚到
只係識捉撚埋d提出激進言論既會員

唔怪得可以比對家大炒0:7000
原來你班蛋散包容到日撚日屌鳩示威者暴力既深藍屍會員, 包容唔到激進派
唔怪得日鳩日屌鳩係鬼啦屌
不如叫連狗解釋下佢個 微博熱搜 連登熱門 係點樣操控排名??

正一垃圾
真係深藍屍既會員一個都捉唔撚到
只係識捉撚埋d提出激進言論既會員

唔怪得可以比對家大炒0:7000
原來你班蛋散包容到日撚日屌鳩示威者暴力既深藍屍會員, 包容唔到激進派
唔怪得日鳩日屌鳩d刺客係鬼啦屌
我係一定唔會買任何周邊
你隻講反話扮打白兵既白兵打手收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞