當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
世澤從來唔係係黃毓民路線

唔認同. 行動上佢做既野同毓民分別唔大

LIKLN 唔係洗版,係 SEO

你認為係SEO唔代表廣大受眾認為係.

動員郁 LIKLN 係得果幾單友

呢個明顯係事實上錯誤

仲有,報國安條友人在英國,點解你要將佢既罪惡無視 #290?

呢個係打稻草人. 我可以句句都問你「點解你屌連登仔唔響呢度屌777」. 我而家係針對緊點判斷LKLIN既出post標準, 而唔係講緊佢既行動引申出既所有其他行為.

搵國安郁自己人就係我既敵人

呢個係句道德標準嚟, 但係definition要搞清楚. LIKIN係唔係自己人? 佢有冇當過佢既受眾連登仔係自己人?

邏輯同個腦有問題既係你

其實呢度就睇得出樓主水準真係低. 我其實一直係幫緊樓主去clarify緊樓主想講既concept, 冇話一定要incline去支持/反對樓主全部或部份論點, 但係樓主對其他人意見hostality太高.
我同意其實連仔都有難處, 制度實施起黎點都會有人屌
再者點去區分現有用戶邊D係惡意帶風向的確無一個標準,
由Mirror掘起到193被追擊, 已經睇到連登本身就有一班人根本無獨立思考, 跟住風向跑
我完全明,我之前識個做文宣既手足,比件五毛濫炒既一夜間無左 3 個 account
樓主最唔明既地方係, 網上講道理係好難講得明人, 因為人地唔明你既, 最多就offline唔同你屌. 最後剩番既通常就係paid commenter 同埋班牌氣最大, 時間最多既人. 好似我咁, 唔係我開緊會無聊我咁得閒上嚟睇清楚樓主做咩? 所以先要提倡個討論要清楚, 合理, 而唔係上綱上線。
成世柒屌你老母
連尼住有乜解救要服務你呀?
定係你覺得佢同你嘅做法唔同就係佢錯?所以要佢偏頗去你嗰邊
呢個其實好值得討論

1. 大家去到呢秒鐘其實唔知要做咩. 美國遊說普通人做唔到, 香港既行動又到尾聲, 咁大家坐埋一齊討論策略既基礎就消失左. 咁既話單方面要求大家要睇、聽或者做某啲野都會失效. 呢個係人性, 你好難單單響討論區出兩個post就改到

2. 連登仔一向係咩都嗡, 以前仇女, 而家仇支那人, 其實每一樣都係違反緊正常既social norm. 報国安都係違反緊social norm, 而且係一個terrible violation. 但係你諗下如果唔係去到呢個地步, LKLIN會重視呢個問題咩? 當你將LKLIN睇成係一個institution, 發現佢係有「佔有公共空間既權力」, 咁有人有反感係好正常. 個重點係
(A) 樓主指既原則「譴責真係送同路人去国安」係冇錯
(B) 同路人既前提係相互平等. 正如樓主屌我, 我唔會上心, 我屌樓主, 而唔係因為私怨, 大家係想為件事好去企唔同角度, 咁最後各有做法兄弟爬山係okay. LKLIN最大既問題, 係佢一直將公有空間當做私產去玩.呢一點本身就值得攞出嚟討論

3. 冇錯, 連登有五毛, 但係連登真正既死因唔係因為五毛, 而係因為大家唔帶腦上網. 你當我old school啦, 但係上討論區既目的唔係為左說服人, 而係響討論過程令到自己討論更清晰
你班cctoy炒車撚戇鳩鳩

口講反共,實際係迫連狗跟你哋獨裁果套
真係好撚惡心

黃世澤條死全家,快手仆街死。
見到你個爛臭章魚嘴就想嘔,快撚d死。
CCPTOY就死返出去啦
上面~小妖精~乜料?

~小妖精~:都係 LIKLN 既錯
~小妖精~:都係 連登仔既錯
~小妖精~:總知 連登仔既錯

邊忽係討論黎 咁報國安法條友呢?

~小妖精~:討論左 LIKLN 係咪有問題先啦

報國安法條友呢?

~小妖精~:報国安果類言論, 我當係細路仔上嚟鳩嗡, 要譴責但唔深究.

搵 accountant 做野,移民埋英國都細佬仔 9UP?

~小妖精~:研究下係咪 LIKLN 既錯先啦個 持平呀

。。。。。

CLS SPIN 到咁都得?

*以上
block完又要睇
明你苦心,但事實係已失守

乜post下面都有大量下面嘅留言:

手足
仲分黃藍正on9
cctoy

泛民打手已完全消失,真心撐香港人嘅post愈嚟愈難推起

而家最active嘅真係班狗

剩係講職工盟件事,上過熱門未?上到幾耐?
我同意好難定標準,但正正 五毛 PR 就係用定唔到標準黎玩爛連登 等於中共入侵美國,同樣係用人地既言論自由既制度漏動去滲透
但估唔到一個經歷左 19 年成場港人同中共既亞內戰,連登仲行緊左膠包容

敵人入侵要包容 我已經理解唔到
你根本未撚瞓醒

連仔根本歸撚咗邊,係因為共黨未清算到網民咋!!!

真心勸你,兩手準備啦
https://forum.hkgolden.com/amp/6951076/page/1

你自己望清楚,LIHKG後面一層一層又一層,turn out係中國資金

你唔信,可以自己查冊

個幾個持股人,被人起底起到底褲都挖埋岀嚟

先當佢唔係中資都好,佢哋班人幾年前都起哂底,中共點會唔一早控制住佢哋呀?
Push
老屈我跟黃毓民果件冚家鏟請現真身

唔好收收埋埋周圍亂講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞