當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
大哥
我剩係轉載一堆資料
想睇吓其他人有乜睇法
畢竟成件事咁鳩複雜

根本都未開始求證
你就話我無小心求證
陰謀論 (e.g. 連登係咪中資 etc) shall not under this discussion, thanks.
客觀事實 有冇人覆到,連尼住到底係放任五毛定配合比五毛食住上
我都有block呢班狙擊人既撚樣,呢班人近年成功迫走左好多人

基爾
Somethink new
魏書洛陽城

再早啲就係關愛座hunter
五毛用人海戰術圍攻有用PO,同埋逼到呢啲有用PO從熱門褪走,應該要諗如何更公平保障真正普通網民

無人格毒男

通街都係處
仲有呢隻LIKLN岀左名泛民打手都唔識?
我嘗試將攻擊其它 USER 既 post 組成折線圖,發現由今年 5 月開始,突然有大量相同特徵既用戶發起攻擊其它會員既文革式批鬥 POST:

攻擊特定會員既 POST 響五月開始大幅增加,明顯有人控制輿論

你條撚樣係五毛好多人都知
又屈毛

咁多五毛就咪撚上連登啦

LIHKG
LIHKG 是一個自由的討論平台,我們歡迎所有會員自由表達意見。
管理團隊對所有會員一視同仁,不會因政見及立場不同無故封鎖會員帳號,但我們絕不容許有人利用本討論區,有組織性或惡意煽動他人、操控輿論或達到個別目的。

Po返你地啲帶風向/打手/抄車言論岀黎就俾你屈做文革式批鬥

咁你都係文革式批鬥我喎

你有冇證據證明中共岀左五毫子糧俾我?
冇咪即係屈毛囉
#621 條撚樣
五毛同人講言論自由喎
LIKLN 係咪又比五毛投訴到禁言,連狗擺明係共狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞