當維基百科都 BAN 共狗,如果連尼住連「報國安」呢班人你都唔處理,唔該你以後唔好轉灰 LOGO 賣週邊抽抗爭水

685 回覆
658 Like 85 Dislike
呢個係有力證據之一
重申多次
我未搵到答案
講幾句有可能性
就會比人定性「你一定係咁諗」

未比人拉哂又 = 肯撚定唔係中資
邊有樣樣嘢咁二元架
由高登到膠登 由膠登輪迴到高登
再由高登流到lihkg
歷史似乎一直係到重演
你有權咁樣「懷疑」
但如果無證據
你就唔可以話我「係共諜」

任何事都可以咁樣套用
呢個係我嘅諗法
執?執柒就有
可唔可以
唔好為拗而拗
咁又乜鳩嘢意思

你又試吓舉吓例
19年到而家做過乜嘢?
乜都無做過唔係好確實嘅事實咩?
睇黎支那果套法律適合你多啲
我幾時有講過有殺錯冇放過

我好撚清楚,1. Ban 五毛 & 2. ban 意圖傷害其他人既 user

同捉鬼個概念根本完全唔同

例如有 D 户口根本一定係五毛黎,你又唔郁?

例如 #1 户口講埋用國安法要脅人地言論自由,你又唔郁?成日拎言論自由做 excluse,但五毛咁郁其他人果陣,比人郁果個人就冇言論自由,五毛又有言論自由?

仲有講多樣,連尼住又要抽抗爭水賺錢,又唔做野,道義上都有問題啦

明白連尼住可能有苦衷,但依家玩到自己友比人圍,rule都要無啦啦跟五毛起哄 set 出黎既規距,個客觀事實係咁連登好快正常人被全面取締,由五毛全面接管

post again #568:
最直觀既一個概念,LIKLN 比人限制左發言方式,POST 既數量大幅下降,相反對家只要不變,我方比例就會嚴重下降,Google 更加難搵到己方既 POST:

最終咪走向 SEO 死亡同比人斷絕既竟地 如果唔係班五毛就就唔洗起旗大力狙擊呢度幾位搞緊 / 不知不覺搞緊 SEO 既人

最後陰謀論 (e.g. 連登係咪中資 etc) shall not under this discussion, thanks.
你講嘢真係好無營養
你覺得係點就點啦
上面已經講得好清楚
建議你睇多幾次點樣大膽假設小心求證
狗眼看人妻呢條仆街賤種五毛等佢自言自語就得,唔洗理佢
狗眼既回覆係:有可能,冇話你係
同理你一直 話連尼住"可能"點點點
乜都有可能嫁
就算獨資我一樣可以話佢"有可能" 係被收買
唔排除呢個可能性
根本係一句廢話黎

有懷疑既心可以,但見唔到你真係有幾小心求證
你係度講小心求證又係度包底話咩 未梳理得清楚
然後連尼住有回覆講明兩間公司冇營運又唔見你貼?
唔係話你抹黑,但要整合唔該做得好少少

總之一句都冇話錯你,最好介開個肚先保證到自己清白
陰謀論 (e.g. 連登係咪中資 etc) shall not under this discussion, thanks.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞