花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
好似係你頭先停咗幾個鐘先wo, 你應該係走咗去做咗幾個鐘龜公啦
我冇睇過啲負評,我理撚得佢地,我剩係知你第一句就侮辱我 ,其他野我唔撚會理
剩係要屌你老母就得
你隻爹利病死咗後,你身為主人應該痴咗線,成日喺連登講咩狗狗狗,我都話咗對你隻死鬼爹利冇興趣,你唔識字唔該你問下老母啦
又沽?我也準備移民了
轉晒網上service
慳舖租又慳人工
咁點解要減價賣
睇下你真係語無倫次得好緊要呀
我都睇唔撚明你講乜,快啲睇精神科呀,早啲食藥早啲好
不如你直接少少屌我好過啦,喺度繞嚟繞去 ,自以為幽默風趣,完全唔撚好笑wo
睇到啦唔撚該哂wo
你真係同小朋友有乜分別?拎正負評自high,我理都冇撚理過,我剩係望住你嚟屌就夠啦你拎幾多正負評都改變唔到你係一個冇家教 一開口就識鬧人弱智既事實
睇嚟你真係盲既 ,原來你睇唔到我不停覆緊你各個回應,咁冇意思wo,其實上面我都有兩三個回應你係冇覆架wo傻仔,雙重標準就係你呢啲人囉,自己唔覆就冇問覆,但又想要求我全部覆你呀?
我都問下你呀,除咗侮辱人弱智,仲識啲乜呀,起舊post係你起先架on仔 你拎返我矯視同放j圖既post出嚟先,你駛唔駛驗下個腦?
乜你侮辱人既說話又唔老土呀?鬧人弱智,狗,呢啲野又好新潮?粗口來來去去都係果啲架啦

一句收我皮 ?好撚難呀真係,我收你皮就有啦
其實最重要係疫情
大公司發現wfh都運作到
咪唔租鋪囉
你睇下你,我用唔用icon唔知你管我做乜鳩,我鐘意用咪用,你真係正一碌柒

我見你好似開始為自己敗走鋪路wo,講埋啲咩放我幾個鐘呢啲說話,晏啲你玩失蹤敗走時,事後解釋,都有堂而皇之既理由,好撚醒目呀
咁又係既,你做開龜公,夜晚生意應該多返少少唔夠生意可以搵埋你女友幫手接客都得呀
呢啲廢話講少啲啦,我要覆你都唔知點覆,直接少少屌柒我啦仆你個街
香港地產界控盤王
其實仲有無其他美資, 走資消息??
俗語說;"無無緣無故的愛,同無無緣無故的恨"

似乎佢地收到風,老美攪九香港金融地位.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞