花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
你剩係見到自己玩緊我,但同一時間都唔知我一樣係玩緊你
我見到佢果句叫你唔好再覆我,我就真係驚啦,驚你走撚咗去,我都唔想冇咗你呢件玩具呀,你千其唔好聽佢講呀,你會唔會係佢隻狗,要聽佢呢個主人話?
我估係賺得少都狠心沽貨離場掛。

呢個時勢接得貨既
期待中環核心地段開錢大媽
啲銀行口裡愛國 身體卻很誠實喺度走資 唔好俾呢班洋鬼子走
嘥氣!敗登全面奶共又點會撤資
我話你玩我係轉移啲咩?一直都有呢一回事wo
你明明講過話當我係玩具嚟玩架wo ,咁快就失咗憶?
乜你有本事唔繼續撚落去咩?
你條死人操狂仔會忍到?
上車俾人阻一阻你會撞撚開人,專登出post同人講你既英勇事跡,好撚威風八面
跟住出街俾鬼佬撞又開post出嚟求其他人慰藉,我喺度屌咗你咁撚多次,多到我自己都數唔到,一個燥狂仔仲會平心靜氣?繼續扮撚哂野啦你睇下係我當你係玩具多啲,定係我玩你多啲囉
激撚死你個仆街龜公燥狂仔勁好玩
撐,呢啲文永遠就係咁
我想再笑多獲得唔得先,名又冇
早洩男斷到正一正,柒到唔識覆,轉個頭又話我扮睇唔到要求我答你,人無恥便無敵
扮睇唔到呢啲你先至係行家

同埋又係剩係識拉其他人嚟講,真係廢人一個
我回覆佢呢個動作都可以拎嚟唔知笑乜鳩,真係一頭霧水
柒人講柒話
用icon大家都有用
乜你冇用咩?你做乜唔慳返啲icon呀?
正宗話人唔識話自己呀
燥狂仔
今日你搭車有冇俾人撞呀?
記得下次俾人撞照舊出post講呀
見你咁撚健談 ,我一定會嚟捧下場
我用icon又話我學你用,呢樣真係荒謬絕倫

好似用icon係你既專利嚇撚死真係,又會痴得咁犀利
燥狂仔話返我扮唔志在,真係笑撚死我
我應該俾乜反應你呀?
你其實理得得我志唔志在呀
我剩係知我想激你呢個燥狂仔
上火呢樣野呢就一定係你上先既
明明係你鬧我先,點知我鬧返你轉頭又喺度縮,喺度解釋話只係喺度玩我
我咪陪你玩囉,我都陪咗你玩咗成日呀,啱哂你心水啦
燥狂仔小心爆血管呀
睇嚟你好欣賞我點樣鬧你wo,認真俾面呀,證明我屌鳩你啲字冇白廢

你唔認真睇我點鬧過你,冇上過心既話 ,又點會專登去搵返我鬧你既說話出嚟?

燥狂仔又露底啦
欣賞多啲啦記住我屌過你好多次老母呀

真係可以自稱唔介意果啲應該係你果位村友呀,我回覆完佢就唔覆返我,呢啲先至可以自稱唔上火呀,明未呀撚樣

燥狂仔想扮唔志在唔上火?你點撚樣扮呀?你扮撚到咩
你叫我搵就要去搵?你short撚咗呀?幾時要聽你order

我叫你去搵我呢個post數下我總共屌咗你幾多次老母,唔通你又真係會去數?

真係發神經兼發緊夢
屌你啦,將舊post回一回推返上嚟就得架啦?
冇貨交wo你

做乜突然轉撚哂風格?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞