花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
唔駛講咁多啦你兩條雞蟲
覆你一句一隻字都冇睇過咪盞你冇癮
朋友既資料冇放上網,連名都冇,咁就可以形容為出賣
你上網屌民建聯,你會唔會形容自己係出賣民建聯?
其實睇你根本冇玩過果隻game,根本果隻game係做乜都未知
一新開帳戶,就會俾facebook既人打架啦,無聊到痺
乜撚野打機唔夠佢打,笑撚死人講撚到玩lol咁
現實冇其他朋友冇既話我尋晚繼續喺度屌爆你啦雞蟲

你就真係冇朋友啦,尋晚不停f5等緊我回覆呀?
你最多字數應該係今次,做乜突然咁撚有誠意呀?
放心,我睇就同你講我睇撚哂架,難得咁多字

係呢 ,其實係咪紅日去叫雞會貴啲,所以今日唔去叫,搞到咁得閒?
定係驚我以後真係屌你老母就算數呀?
而家先落返少少誠意,遲撚咗啦
你唔係以為屌老母真係要搵你老母出嚟屌呀麻?
純粹侮你喳傻鳩
睇下你幾撚激氣,打多啲字啦燥狂仔
睇個通知唔撚係要睇呀?
正傻鳩
我一定回覆你架咩?我就咁留言落嚟 ,呢啲你又有通知呀?
白痴仔,我都未回就係度唱雙黃當我真係柒咗,
唔怪得你地唔需要睇我內容啦
你地兩個人互相取暖咪得囉
整返間中環旗艦店再搵班KOL谷下個場,交租當賣廣告
一個人就夠屌柒你啦,有撚需要搵人幫拖咩
邊似你咁撚廢柴啫
要搵啲嫖客上嚟幫拖
話撚咗唔需要搵人幫拖,你唔撚識字定係點呀?
傻閪燥狂仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞