花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
呢個咁撚似啲結案陳詞既?講埋自己唔再出聲。。。唔好嚇我呀
到時我真係會出嚟話你敗走架,你咁燥狂,你忍得到唔彈返出嚟咩?
到時咪又係繼續,突然懶型咁扮哂先知玩預判

龜公仔有太多雞蟲味,江老襟會冇定企
解釋又會話我聽你講真係會解釋,然後兩條友喺度笑笑笑,唔解釋又會不停拎返出嚟狂講笑我答唔到,總之你地點乽有得笑架啦

來來去去都係咁,唔知點樣嘈到落去,
應該我回完你,你再屌返我,我再串返你,咁先至係男人既對決架麻
其實真係skip得咁犀利,一早就玩唔到三日啦,唔可以樣樣都skip架
講tvb我冇諗過skip你wo,果時搵緊你啲雞蟲post
唉,講多兩句又話我向你解釋架啦,下下都係用呢樣野嚟笑,一覆就串人解釋,根本唔係想繼續玩落去

我明明想玩耐啲架
well said,尤其係最後果句,返到公司記住打多幾句老闆
支持我都可以瞬間變反對啦
你地既誠信係零答應完隨時做唔到,隨時又話我做乜咁聽話

然後就話我又中咗唔知第幾次招架啦然後兩條友又笑笑笑,成個劇本擺喺我面前咁
嚇撚死我啦
睇咗啦,之後呢?每個人感覺不同,你認為幼稚,我就認為冇乜特別啦,隨手打幾句啫,小事一件
話咗要玩到咁,捉住啲回覆當解釋嚟笑,咪就係咁無聊囉

就咁啦,刪得好
我冇野補充啦
幾時賣埋香港d寫字樓呀
星展係中環中心有唔少樓面
仲有花旗係觀塘成橦寫字樓

賣埋先當撤資
我講乜野就笑我解釋,根本唔需要真係諗野嚟覆我,你咁撚慳功夫,你咪當自己嬴咗囉,真係冇乜癮
等你轉返風格先繼續啦,俾一晚時間你,訓醒希望你有新既一面,大家可以繼續玩落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞