花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
一單房地產買賣就打哂飛機
你呢個傻仔,我由頭到尾意思咪就係話銀行放鋪唔一定係沽貨訊號囉,我都話即係同一時間有人不停買鋪,同佢最尾果句不一定看淡鋪市有乜衝突呀?
白痴仔你真係唔識字架wo
呢間成日有後生妹係門口派野
邊度話恐慌?邊個話恐慌?
鬼佬身體最誠實, 有檔萎騎住個d咪硬食都要食
製造恐慌係我睇咗個post標題第一時間諗到既野嚟,
同埋同我嘈緊果條傻仔佢冇話過我呢一樣野,亦都唔係因為我講恐慌呢兩個字嘈
咁係你先入為主姐。
見到半杯水,係恐慌定係開心?
連斤両都跟大陸,而唔係香港標準
太智障做唔到PR嫁。

你根本就冇邏輯咁鳩up,人地有條咁講事實出嚟。

相比之下你又真係弱智級別喎
曲直難分喎兄台
花旗香港是次沽舖後租回,

賣鋪再租返黎用,似係想盡量鬆動d資金,撤走時方便d
花旗唔通貪佢果幾億升值咩
緊係想走佬啦
唔知你條on9仔up乜春,智障同冇邏輯一樣可以用喺你身上,你同果條友一樣除咗一開口就侮辱人之外乜都唔撚識
,你縮返入你老母個閪入面重新問下你老母乜野係家教,
我有啲乜野講錯你可以同我講,一開口就鬧人既都係垃圾,即係好似你咁
果條友除咗鬧我之外唔知仲講咗啲乜有建設性既說話,同你一鳩樣呀低能仔

你要挑機冇論點鬥鬧交我就奉陪呀屌你老母
係呀,啲傻仔一個二個出哂嚟,成隻狗咁除咗跳出嚟鬧人就冇其他野講啦
冇問題架,同你鬧屌囉 ,最怕你走咗唔返嚟啫
見你消失咗幾個鐘,不知幾擔心你啱啱係咪俾車車撚死咗
今日出街有冇俾人撞呀?你出街俾人撞親既機率好似特別高,懷疑你一早已經撞穿咗個頭已經short撚咗
成村人?得你同埋果個葡乜鬼二人鬧我,你地兩個係咪同一個村既村民嚟架?村名係咪叫 冇口德村 ? 村旨一定係一出聲一就要鬧人地弱智 你地兩個正廢柴嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞