花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
我將之前鬧你既粗口照舊複製貼上咁得唔得呀
我都會慳返好多功夫添
你將舊野拉返上嚟又講多次,轉風格即係串緊你諗唔到講乜囉,你估真係讚撚緊你?
做埋啲傻閪野
係人都知銀行實體鋪未來都冇運行啦
洗撚分折咩
你係咪上火,我從來冇講過係根據你喺呢個post既說話睇出嚟架wo,如果你有留心少少,我係話你燥狂係因為你出街成日俾人撞,又話同一個阿叔打,從而判斷你係有燥狂症,好容易情緒失控
一個有燥狂既人,唔係容易上火呀?
咁我喺呢個post使用咗一堆粗口鬧你,你反而可以平心靜氣冇上火?你覺得有可能咩?我就點都唔相信啦

所以我冇必要搵返你之前同我講既說話出嚟,因為我既根據從來唔係喺呢個post入面

你條龜公真係完全冇判斷力,不過你都係老屈開架啦,下次如果有疑問,你重睇呢篇野一次啦,反正你咁喜歡睇舊post
呢個我就唔多回應啦,同對上面你既post都係講轉風格既問題,另一個回應已覆咗你,唔該晒
都係人都知香港未來無運行
都唔撚洗分析
但睇下呢個post某部分留言...
香港未來冇運行, 你不如講下乜原因先
仲以為你有幾冷靜,又叫佢唔好覆我
講到成個智者咁款,又話咩第三者,扮哂客觀
點知講多兩句自己又係嬲咗,最後又係扮唔到啦,忍唔住終於出聲屌我老母,正一智障仔
唔知你屌我老母又算唔算認真執著呢?不過你實話唔算架

忍唔到就啱啦,屌多你一個不知幾爽,又多件玩具出嚟玩
你記撚住同佢一樣唔好消失
間唔上彈返出嚟俾我屌就啱哂啦
間唔中彈返上嚟
隱一隱藏句野就叫做玩多我一獲
真係得啲智障仔先至諗得出
真係冇你咁撚有創意
多謝你提供笑話
多謝你既配合,睇到原來你同佢一樣,覺得隱一隱藏句野就會好興奮😆香港人就係需要歡樂
建議你之後說話全部都隱藏,一定會快活過神仙,爽撚過食鴉片
隱藏幾句說話其實係撚我啲乜仲可以咁開心,懷疑你地係老襟嚟,有共同既喜好

其實係可以浪一浪費我隻手指既指力定係其他野?
你真心認為係撚到我都冇問題既,每個人既感覺都唔同你開心咪得
我都建議你之後都隱藏下啲句字架,咁你可以享受下所謂撚我既快感
最怕你地乜都唔做走咗去啫,不過覺得你應該唔會掛
燥狂既人點會咁輕易罷休,幾歹都繼續啦,啱唔啱聽先。
快快諗下其他野,睇下可以點樣繼續扮撚到我啦,當你地係馬騮仔咁,睇你地表演
個個都用ebanking
識用手機根本可以唔洗落分行
唔知關唔關事
由得班五毛繼續粉飾太平囉⋯⋯
上面覆咗你啦,你又當冇睇到,咁樣點傾落去啫,講完點解要聽你講之後我仲有講落去架,全部說話你skip哂當睇唔到,咁都得
我都唔係因為你喺呢個post既說話而話你上火,唔知叫我喺度搵乜鳩野你係得既
同阿叔打交,撞老女人呢燥狂行為,就知你個人容易上火啦,斷到正哂,全部扮睇唔到,扮囉,燥狂仔你最擅長架啦
出街成日俾人撞,走去打返人既燥狂仔話返我好嬲好嬲
真係好撚無恥
乜幫你地起名呢個行為係需要好嬲先做到架咩?
你老母生你出嚟果時,一定好嬲啦,如果你老母唔嬲又點幫到你改到名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞