花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
如果真係開LV即刻退租都似,landmark即刻租值下降
又嚟自稱成村人,犀撚利真係
邊度有成村人?睇過?
成日幻想好多人撐你叫你昨晚睇夜診又唔聽
掛住去做龜公唔得架wo

我咁多回覆你既你都會覆,剩係柒到應一應既野就偏唔覆
以為唔覆就唔會柒架啦?你只係一個扮駝鳥既駝鳥仔
你一定係向條女吹噓自己可以一個鐘
結果只得一秒鐘既人,做得龜公但又早洩,真係冇撚用

除咗識搵其他人撐你之外,你仲有乜成就?
成村人呀,好撚多呀,你覺得我會好驚?哈
多謝你支持,我會繼續屌爆果條死龜公
well said
不如你引用一下邊度有人唔支持而我扮睇唔到?
有其他人話我果啲回應,我全部有覆
之前果個 葡巴一樣唔支持我,我一樣有回應佢
你唔好又學埋啲龜公亂屈啦,你而家唔支持我咪又係覆緊你

繼續屈啦,成日屈我扮睇唔到,多你一個屈我,我冇所謂架

我多謝你支持呢句野都係講下笑ja,好好笑呀真係
哈,我話你係龜公,你又話返我龜公
你轉下第二個形容詞得唔得呀,早洩男你咁撚求其都得既?

有個傻仔撐你係冇用架wo,佢講既說話根本不成立
唔支持我既人我全部有覆哂,暫時有三個人,就算有第四個彈出嚟我一樣會覆
兩個剩識屈人傻仔喺度圍爐就咁開心,咁又係既你咁需要人地支持下你脆弱心靈
哈,最後走果個肯撚定係你呀,喺度同你玩一年都仲撚得呀,即管睇下最終係你隻龜公敗走,定係我消失先
就算呢度1001爆撚咗,我都會開返同一標題出嚟繼續屌你,到時希望你入返嚟繼續屌呀,不過你喺度仲生存到41頁先再講啦,你隻龜公咁忙
有乜問題?我由頭到尾都話人地用乜語氣覆我,我就同樣語氣覆返人,咁佢之後要轉,我咪照轉嚟鬧佢,正一傻仔,成日拎其他人既說話嚟自high🤷‍♂️
哇,今次呢個回覆比較有心機wo,字又多啲,又有埋圖,又有哂顏色,真係幾好服務wo

就算我知唔知佢係咪預備玩我又如何?
總之人地回覆我既我就會盡量回覆返人,之後佢轉做話我,同樣我一樣可以轉返嚟串返佢
佢識轉就係玩我,我識轉就唔叫做玩返佢呀?同埋我唔似得你個早洩男扮睇唔到wo,你果張圖既內容我清楚明白啦 ,不過你唔好叫我簽名確認啦
十個鐘變十分鐘既早洩男真係得你先至做得出,我串你既說話全部都係靠自己諗出嚟既,唔似得你需要圍爐,搵下其他人既說話先至識得回覆我一個人就應付到你呢條死廢柴
你咪繼續講自己有人撐囉,理撚得你咩,我會care?

就算彈多幾個人出嚟撐你,係完全影響唔到我繼續屌你隻龜公早洩男架
花旗香港於2004年以3.9億元購入上述舖位,是次轉手帳面獲利3.2億元,升值82%。

渣打銀行旗下位於上水新豐路面積共3700方呎的舖位,以4580萬元易手,早年以1480萬元買入,持貨逾16年,帳面仍勁賺3100萬元。”

星展銀行沽舖最狠,成交價8,788萬元。該行早年以5,200萬元購入上址,持貨26年,帳面賺3,588萬元,升值69%。

花旗同渣打都賺得多過星展,點解係星展沽貨最狠??報紙佬又鳩噏???
裝橫

你講嘢都一大浸大陸味
你可能冇追足post la
中午佢話我 放低佢十個鐘唔覆佢,佢可以收貨

點知轉頭佢好緊張咁樣叫我回應佢其中一個十分鐘前既回覆,前言不對後語,佢呢啲就叫好有智慧?
所以我咪串佢十個鐘變十分鐘,係早洩男囉,全部有根據

我仍然唔覺得當時多謝你係有問題,總之當時你係乜態度,我就乜態度覆返你,唔通你一開始既字眼係支持我,但我反而要屌你咩,咁樣咪更加唔合理

你轉頭要玩我既,我咪陪下囉,多你一個唔多呀
將你柒事十個鐘變十分鐘既早洩情況,夾硬轉成乜嘢屌老母中出,真係得你地先做得出識得亂噏真係無撚敵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞