花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
哎也,做咗激光矯視已經冇戴眼鏡都仲可以叫做四眼龜,不過都好過你去做龜公既

中午先至開聲求我十分鐘要覆你,而家又玩可以skip啦?skip skip下會唔會最後變咗乜都唔駛睇架?

白癡仔既節奏真係好難捉摸

我激唔激到你呢就得你自己先知啦,以常識嚟睇,一個燥狂既人呢,俾人屌老母通常就會好容易嬲既,不過嬲還嬲
點都要包裝下自己只係陪我玩,我明白架

隱藏一下句野就覺得屬於高層次,證明你本身屬於低層次,眼界決定到你境界
果度廿幾隻字就叫好認真解釋,你真係容易滿足,都唔知有冇用到我5秒鐘
咁你又唔好咁講呀,屌你老母呢四隻字,你果個江老襟都有用過我身上架
你串我屌老女人,你置江老襟於何地?你話埋佢弱智走去屌老女人
拖人地落水做得最多果個係你呢個傻閪成日回覆其他人,但個內容係話緊我,驗下腦啦你

我講屌你老母就係去屌老女人,江老襟屌我老母,就話我拖佢落水,但佢真係俾我拖咗落水wo

你唔小心串埋你個江老襟呀柒頭,真係又帶咗俾我歡樂

垃圾烏龜呢我就冇咁樣形容過你,不過你要認,我都好歡迎既
你唔在意我講乜,話我係nothing,但又可以陪我呢個nothing玩足兩日?
定係你燥狂症發作,要死鬥到底?
你自己先知啦
咩人接貨無人知,但肯定係有人好驚班外資劈價沽
冇撚腦,又自動skip咗自己唔小心串錯江老襟既柒事,同中午既手法一樣,十個鐘收貨,變咗十分鐘,又係之後扮睇唔到,相同技俩

我話自己冇戴眼鏡已經講完,原來有冇戴眼鏡喺你心目中係咁值得討論?兩三個回應都仲講呢樣野,你真係好慳功夫,同埋好無有誠意
咪撚縮呢樣野我都向你講過好多次,呢方面你絕對可以放心
出面撚狗撚十年我就唔清楚,你暗示你想俾我撚足十年?冇問題架,只要你唔好成日玩skip咪得
第一階段起碼都去到1001先啦。十年就再從長計議,睇下你表現啦
你唔好搵埋啲乜借口啦,夾硬刪哂佢,我講乜野你都可以話我講廢話架啦,你skip得太多,大家都好難玩落去wo

而家玩到要刪除,已經唔需要打咁多字啦?你其實係咪想收皮唔玩?千其唔好呀

唔通我將你啲說話十句刪除八句你又可以接受?你呢一條橫線我都識用架
轉下風格關你撚事咩龜公仔
踢一場波打一場拳都可以轉風格啦
你同唔同意先?
仲以為你病情比昨日好返少少
開始又想自稱主人,係咪夠鐘未食藥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞