花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
講理據你會睇架咩?你求其笑我一句搵舊post就完事啦
會同你認真? 佢成日幫襯你呢個五毛,都係同黨嚟架啦,共產黨呀
先成為雞蟲,夠年資之後升職去做龜公起承轉合,天衣無鏠
幫你答埋啦,我又花時間搵舊post,然後笑笑笑啦,成個傻仔咁款就啱啦
哈,得果三張,少咗啲wo,仲有冇呀?搵多啲啦,證明我好認真呀,gogogo
接個條友諗住租金可以有幾厘回報,但係銀行就一炮過賺返幾億,你要收幾多年租先有六七億。
其實龜公仲有冇得升職架?你喺呢一行打滾咗幾年,一定好撚多心得
花旗家下似係玩保證租金去搵水魚,問題邊個保證花旗會租呢個位十年二十年?仲要保證租金唔跌。
花旗有租金回報保證兩年。
話你係龜公有講錯咩?死雞蟲污糟到痺,你有冇擔心過會生性病?
自己叫雞污糟,咁都夾硬屈拎到我老母嚟講
同中國外交官員一樣,責任全在他方
話你係五毛真係完全係貼切
燥狂仔又一列證放上嚟以為自己好威,要俾大家分享,結果壓倒性負評
[url]今朝撞跌左部iphone x落地
https://lih.kg/523733
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]
真係出咗超多燥狂post又話對女人有風度,暗地裏咪又係想踼女人一腳
做埋啲門面野,心入面不知幾咁燥狂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞