花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
喂,話時話,你可以扯皮條既時候,叫客人上嚟連登負評我,每個負評減佢5毫子皮肉錢
你可以上嚟話我知我好多負評領取成功既感覺,而你又搖身一變成為五毛仔
你又開心,客人又滿足,何樂而不為?今晚就開始試下啦

辛苦哂你,整我既時候,記住要整埋自己上車郁手打鳩老女人 阿叔,仲有出街俾鬼佬撞,嬲到要出post上連登求安慰

條list要中立持平少少,唔好學埋文匯報啲技倆,剩係報一邊唔邊一邊呀
如果你係咁樣,你同五毛仔係一模一樣呀,到時我就成日鬧埋你係文匯五毛仔架啦,呢啲花名係你自己申請架
記住認真考慮下,我想多啲負評比啲心機跑數
冇錯呀,文匯報啲報導,果時都係將啲範圍縮窄對佢有利既野嚟報架,鏡頭剩係影市民打警察,警察打市民係唔會影到架
你初步係有潛質做五毛,跟住睇你既表現啦,睇下坐唔坐得正做正式五毛,不過都好大機會架啦,你鏡頭剩係向住我啫,點會審視自己?

好大口氣咁話十個鐘會收貨,轉個頭十分鐘就催我要回覆你,正式成為超級早洩男,咁精彩記住寫埋上去
仲有乜野屌人老母係屌老女人,唔小心錯手話江老襟呢啲,緊係唔少得啦
屌,你問完又問,咁我返轉望真少少啦,本身同你一樣都係skip住嚟睇
原來望真啲係更加衰
俾個老女人,撞完一次自己谷住條氣,之後又俾佢撞多一次都唔還拖,
如果你真係出手教訓下佢,打鳩啲亂撞人既老女人,我都重會敬重你係英雄好漢,但睇真啲原來唔撚係
原來係剩係得把口,最後仲要自己喺度燥狂發作,又話自己好廢
自己好廢咁點解決?咪就係拿拿聲放上連登搵人傾訴囉
結果搞到自己得到壓倒性負評仲話自己係一隻港豬添
有時啲野,見我冇太深入去講,你就繼續學阿叻咁啦,做乜不停要我返去睇清楚啲啫,你真係一隻港豬嚟

係啦,真係乖,同阿叻一樣呀自己既柒事全部 唔知道,睇唔撚到
cap呢樣cap果樣?你又鬧埋自己同埋江老襟啦冇腦你地就係好鐘意搵我啲野嚟cap 呀,哈
下一步整個有文匯手法既既所謂中立持平list出嚟就解決到我架啦,去整啦,詳細少少記住
另外呢兩三日,你有冇愈諗愈嬲呀燥狂仔,今次你唔駛後悔啦,記住要屌到我道歉
777都係咁啦,小數人係更加有好有代表性架,你係五毛仔,冇理由唔認同架
件事都過咗一段時間,其實你接到到你係咁廢未呢?
我都問你一句啦,你地係咪無能力再係呢個post入面搵到野笑我,只可以搵舊post或者搵人地既野黎笑我?
覆你真係方便,複製貼上搞掂,繼續返去搵清楚我之前仲有冇上連登屌朋友啦,或者唔只一單架

你地果隱藏一下句野就當我係柒咗,真係好鬼死求其兒戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞