花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
拗爆頭
我有冇家教呢就睇人既,對住你呢啲冇禮貌既人我就一定粗口回應

你係咪心理學上面既權威?見我喺度用粗口鬧你,就立即分析到我生活上成日俾人串?
我身邊既人個個都好有家教,唔會好似你咁仆街wo

你話我弱智同鬧我老母有撚分別?你即係暗示緊我老母生咗件弱智出嚟,根本就係同一回事,我燒埋你老母係完全合理呀廢柴

你認你係垃圾就最好啦,不過我冇認我係弱智wo,你要屌我一定全日同你屌,你唔撚好唔出聲走咗去呀,邊撚過收聲先邊撚個就係死烏龜

今日一定全撚日同你玩呀,仆你個臭街,死垃圾仔
最少唔似得你咁隨隨便便就鬧人
同埋我唔覺放j圖上連登,同問人矯視有乜問題,冇野搵野嚟講,白痴仔
因為有人一開口就鬧人弱智,我一定屌爆佢
屌你啦垃圾仔,明明係你想搵交嘈先wo,我轉風向?
你唔一出聲就鬧我弱智既話,我會花時間屌你呢個垃圾仔老母?
所以我都陪你玩呀你咁鐘意玩,千其唔好玩埋失蹤呀
想睇依個位開間2餸飯

美孚個間執左連atm都無
間鋪升喎
東莞銀行

銀行估算點都準d 就算叫高都係叫高市價少少
就算叫高過市價 你係睇好個市減3成甩手咁搞笑?
wfh又少左人,又cut cost, 又可以減風險
中環太貴 又越黎越cheap 升值潛力有限
轉移去D平D既區好過
點為之良點為之劣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞