花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
死雞蟲龜公仔
叫雞污撚糟,上車打鳩人呢啲就冇問題既
上網問個mpf就好似執到寶咁問下咁普通既mpf問題唔知笑點喺邊度
然後又話乜野搵唔搵到過3雞,你過到你咪放糧單出嚟串下我囉,你敢放我敢睇呀,俾埋1個你最喜歡既正評你都仲得呀
如果唔敢放就收皮啦你

一個人品格差,郁啲就打鳩人,又去叫雞,污糟到痺,快啲賺多啲錢呀,醫性病冇錢好頭痕架,仲有鳩痕添
過咗三四日,轉咗風格啦
同埋你唔俾我係 唔想俾agent知道我人工供到上限,過左3皮咩?
正一傻仔嚟
仲以為搵到位入我唔夠3雞野,先入為主既觀念真係嚴重
有陣時諗野唔係剩係諗埋一邊,鑽牛角尖架
我咪就係唔知agent個系統睇唔睇到我供咗幾多錢囉,究竟做乜鳩啫我又未做過mpf agent,撚知佢系統睇到啲乜。。。。
你而家答我話睇到,咁我而家咪知囉,唔撚該哂你wo

我叫你貼單,你又叫返我貼單,唔知搞乜鳩,你串我唔過3皮,我先至叫你貼單睇下啫,而我又冇串你人工低,我做乜鳩要貼單?
其實你唔貼都冇乜所謂,關我撚事咩

從來我唔會認為一個人既價值係睇佢搵幾多錢架wo,街邊掃地既阿婆我一樣唔會睇佢唔起
果啲乜乜局長個個三十幾萬一個月,你會唔會當佢神咁拜呀?

一個人成日叫雞,郁啲就上車打鳩人,呢啲先係高撚尚架麻,順著自己慾望嚟走,人生不知幾爽。講出嚟不知幾自豪
無聊,又係呢招,既然你講到一句都冇睇,咁我都求撚其啦,我既內容係唔重要既
之後屌下你老母就算數,你可能最鐘意就係俾人屌老母
之後你既字我都唔會睇,有時間上嚟屌老母屌到1001 就完咗佢吧
就咁樣啦
你個老襟又係用果一招啦
我想熱鬧返,都做唔到了,回覆完佢,佢話根本一句冇睇,辛苦我解釋

我一條鎖匙拍唔撚響,完事了,辛苦哂大家
我簡化啲啦,屌你老母呀雞蟲仔
一覆完就會回覆我做乜咁聽話向佢解釋,覆佢老母咩覆
on撚柒鳩

前晚都講過再用呢招就玩撚完

係咁啦
都係果句,我屌你老母呀
同埋上網鬧朋友,同出賣朋友係好撚有分別
不過我唔解釋啦

屌人老母就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞