花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
昨日 咁普通兩隻字都可以用嚟話我老土你真係冇貨賣啦,有啲失望wo,唔俾零分你都唔得啦

燥狂仔冇料到,又開始話咩俾你帶住呢啲冇意思既說話
連開新post都要講乜野學你,黑人問號真係,廢柴喺度自我安慰

其實你唔覆咪唔覆,你係鐘意skip呢樣果樣架啦,又可以用嚟打飛機射到成地精啦你

係啦,繼續激死我啦,睇下係燥狂仔高血壓爆血管死先,定係我死先呀
唔收貨,重新覆過唔該,字數不足好撚求其
好老土呀你,仲講敗走
你古代穿越過嚟架?
又覆呢句好似第三次定四次

你再覆多幾次呢篇啦,到時我一次過回應
你條傻仔成日玩copy我啲野就當出新野
我咪陪下你玩下,見你咁慳水慳力,我駛撚打咁多字覆你?
而家第16頁,都有進度既,過多幾日唔會到1001咩?

推上1001唔係靠起新名,係靠你呢隻龜公架
『...所以銀行沽舖,不一定是看淡舖市...』
看得出傳媒報導唔敢亂噏廿四,外資擺明係看淡前景 都唔敢講
發覺你隻燥狂龜公仔,隔一段時間會自稱唔上火,又會扮哂勝者咁講乜野帶住我走,突然又話我自認跟尾狗,憑空想像
原來你有埋思覺失調

出街繼續打鳩人係極之適合你既行事作風
noted with thanks
算啦,我上面多字啲回覆都唔去回,我諗你都係就嚟收檔
noted with thanks求其覆你就反而識得回啲操作好凌厲呀

你唔想玩,想收皮就直接出聲啦廢柴
你個屎眼見到我話要縮呀你個老襟朋友就係縮啦,skip咗我好撚多野呀垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞