花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
屌到你喺呢個post收皮呀死龜公明唔撚明呀

成日話俾老母睇,我唔似得你咁冇家教,仲需要成日俾老母睇呢樣睇果樣呀白痴
需要包裝自己敗走果句係你

你覺得我呢句既意思係要話自己要十個鐘唔出聲?
唔好又暴露到自己唔識睇字既缺點啦智將
我發覺呢你就好鐘意成日拉埋其他人嚟講,
又話正負評,又話其他人乜野乜野
呢個係咪群腳仔唔識獨立既表現?
我由頭到尾都講明乜都唔撚理,剩係要屌爆你一個

我呢句野唔知打咗幾多次,你最少都眼尾掃一掃呀

如果你係仲識打字,我會話埋你係盲俠架啦
覆咗你啦白痴仔,死盲閪,我需要搵人撐?唔好諗住個個同你一樣唔識獨立啦,又要搵人撐,又要搵阿媽教

正一廢柴
其實CUT晒D 分行都得. 留返ATM機已足夠
我基本上90%用晒手機/網上銀行
恭喜你又多個稱號,(盲閪)
搵多次呀撚樣,睇下覆咗你未
04年買真有眼光
我發覺條撚真係傻既
11:48出完個post,12點多少少話我做乜唔覆

睇下佢幾撚難同人相處
佢自己又話我可以擺低十個鐘佢都收貨
轉個撚頭擺低佢十幾分鐘佢就忍唔到啦

語無倫次前後矛頭又一個好例子

唔好又扮睇唔到呀,話緊你呀死龜公
意見睇唔睇,就睇對手既,你另外果位村友語氣好少少,我咪同佢傾兩句,同你有乜好傾,你果啲鬧我既說話係叫做意見呀?你講完塊面識唔識得紅?
傾計同鬧人係同一回事?查下字典先啦你
你隻死龜公,平時俾人屌開屎眼係咪一樣成日都濕哂?
你覺得你係撚緊我,我何嘗唔係一樣撚緊你?
sales and leaseback 證明市價已經高過間鋪既估值好多 拿拿聲賣左佢再租返
又唔洗搬 又可以cap 左舊錢走
有國安法
減少本港資產好正常
仲以為有乜新嘢,睇咗頭兩句仲有啲期待
點知原來又係講緊其他人撐唔撐
我打字嚟屌你老母,都需要其他人撐架咩,我真係一頭霧水
定係其實係你自己好需要人地撐?
咁會顯得出你心靈可能比較空虛寂寞
又屈我扮唔理其他人意見?我都話咗你既村友語氣好少少,佢既意見我都有語氣好少少同佢傾兩句,呢啲叫做扮唔理
我問返你明唔明個分別呀?死龜公
換錢1推港股然後bye
哈、呢樣野條傻仔俾我串到應一應,呢啲就真係扮睇唔到啦,我都明白既,呢個俾著我係你,都唔知點覆,柒到應一應,算啦,俾你落台,繼續扮睇唔明啦

咁大口氣話十個鐘都收貨,點知原來只係十分鐘精彩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞