花旗銀行沽中環巨舖 銀行業連環賣舖啟示

657 回覆
270 Like 10 Dislike
冇問題,咁我而家都開始鐘意回你就回你啦
我隨時skip你架,正傻仔
你喜歡玩覆唔足呀麻,你以為我唔識玩?
我仲慳返功夫
龜縮仔駁唔到我咪直接skip囉,仲覺得自己好型棍
燥狂仔今晚你火力唔太足,你唔係話要收我皮咩?
定係你又轉咗風格呀?
唔怪得你同個龜公咁撚夾啦
一個性慾太強,一個係龜公扯皮條
改撚咗名都冇用架

唔怪得佢突然彈出嚟幫你啦,我都覺得奇怪架啦,
原來你工作時候認識咗佢,竟然搵人幫拖
廢柴之中你都算排第一
原來你呢隻龜公提供咗服務俾佢
明撚白哂呀
唔沽貨換現金,唔通等實施共同富裕個時先賣
你暗示緊佢2018年係有咁強既性慾,
但到咗2021年就變咗無能?係都唔好講哂出嚟咁肉酸啦,佢仲要繼續幫襯你架 一星期幫襯七次,咁穩定既大客邊可以得罪,唔怪得你由頭到尾都江巴前江兄後
熟撚到閪咁
係囉,江老襟真係幾on9,係個電腦面前左搵右搵
咁多時間勸下你個老襟打多兩次飛機好過啦,啲精就嚟漏出嚟啦
我都唔明搵到2018年其實有乜問題架,你都係鳩下鳩下咁

佢扯唔扯得起當然影響到你啦,生意嚟架一星期七次呀

江巴江巴,快上連登幫忙呀諗起你成隻狗咁既款就好想笑,向大客九十度彎腰敬禮基本動作啦
記住俾個折頭佢呀,禮尚往來
燥狂仔,
我借一借江老襟性慾強覆一覆你,立即試撚到到你幾咁興奮
緊張,覆江老襟既性慾強就覆得咁撚足,反而自己果啲燥狂打人既柒事就唔理 睇唔到 唔知道,同阿叻一樣

又一證明你係幾咁緊張你既客人,服務態度真係一撚流呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞