屌Apple 唔係因為一皮嘢多,而係佢嘅product 唔值一皮嘢

535 回覆
1345 Like 111 Dislike
仲要懶係寸柒柒嗰啲毒撚樣
下下都講值唔值不如唔好買Apple,從來呢個牌子都唔係以值唔值得買做招徠

你會唔會專登出個postchannel啲袋成本低,賣得貴好唔值?唔會,因為佢係賣brand,Apple都係一樣
啱呀,正如波鞋買Nike Adidas就無死
磚頭不嬲保值 唔係點解咁多人買樓
用Android就要話人idog?呢個結論又點得出嚟架大師咪話左唔係個個用 apple都係idog囉你識唔識字架
笑人你最簡單,現實就係一無事處,講野無point無論述
shamsung 兩部摺好好丁啊,心思思要轉會,13真係無賣點
我用緊xs 一皮左右 我覺得幾值呀
呀師兄,係你話我idog 呀

哇,你自己上文下理,自己講左咩唔記得架?
你講緊嘅係 CP值

我講緊嘅係 有錢人一皮嘅價值 唔等於 平凡人一皮嘅價值

一皮對於佢地黎講只係散紙

一句講曬 你係平凡人
apple = 傻人機
手機你無十皮都唔好叫名牌
幾千 vs 一皮好意思同人講branding
窮撚唔配用電話呀死撚開啦
當買相機
關你咩事呢毒撚
iphone 銷量要跌一半,蘋果嘅研發部先會訓醒
政苦已經支付$5000。仲想點
藝術家可以好廣
咩都可以係藝術
你唔認同係你既事

但係一張白紙都可以係
最重要係個statement
話你idog係講緊你認為唔知自己想要咩又唔使理自己要咩係好合理

但你係idog唔代表全部用a pple既都係
大把人識理性思考所以就有咁多ifan屌a pple發布會

話人idog係講緊個人唔識思考當品牌係宗教信仰咁盲撐
唔係因為唔用an就歸邊話人idog
唔使混淆視聽
#88 自己睇,等我袋錢入你袋
Apple 依家嘅statement 已經好明顯
就係我出咩你班ifandog 都一樣會餓狗搶屎
所以android咁多垃圾
見到乜嘢點醒 醒覺 post 真係會心微笑
十年前一班冷氣軍師 「好心」點醒人哋唔好買樓,又叫人快啲醒覺賣樓做租客
結果聽佢哋講就輸到甩褲
咁睇得起自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞