屌Apple 唔係因為一皮嘢多,而係佢嘅product 唔值一皮嘢

535 回覆
1345 Like 111 Dislike
笑撚死
icloud叫好可唔可以全team人一齊online edit doc?可唔可以跨platform?
請問ching係咪揸住部ip會即時覺得自己高左靚仔左果d人

誠哥用nokia係咪代表identity會低d
有咩人個identity要用部電話黎define
無記錯iWork iOS 8已經可以share link大家喺browser一齊edit
佢完全都唔識你講嚟嘥氣
偏偏咁簡單嘅 邏輯有啲人就係唔明
貴買貴賣,回收價已反映
市場主導

照你咁講.. 黑松露只係菇.. 鑽石只係炭.. 憑咩賣咁貴
AN機不能算毒……Android!……Technical knowledge的事,能算毒麼?
咁你講左啲咩咁有價值?叫人清醒但係又無另一個更好方案比人
咪又係引用番Steve Jobs講過既野然後扮到好似自己觀點同論證咁
仲話叫人獨立思考 搶哂智慧高地 得你識思考 用apple就係比apple marketing 呃
我就係好清醒咁衡量哂成個apple ecosystem 先用佢,之前用左10幾年Android 都比唔到我既野,Apple簡單唔洗煩就做到,咁我好滿意

用過Android GPhone 又同你講咩 make sure 要識野
係咪要識寫kotlin先 叫識野呀
無人阻你用Google Doc喎
iCloud淨係要黎online edit document 咩
有連登仔加持我就放心買了
有錢就唔會覺得貴架喇。 手機界嘅名牌黎。 講用。6s都夠用 姐係好似一條牛仔褲咁。U記百零蚊一條 levi,s成千蚊一條。重要係普通版。 講成本。十蚊都比多佢。
一皮野都呢樣果樣

唔知仲以為買緊樓
連touch id都唔畀返用家 年年擠牙膏 餵狗咁餵
iDog出現了 無知要周圍同人講

跟風on9仔真係好撚型呀

呀屌 唔係 apple都唔係市場佔有第一啦 唔算跟風
iDog買iPhone係為左純粹做水魚 有態度
Apple機賣一皮嘢唔係因為佢賣嘅嘢值一皮,而係買嘅人願意花一皮嘢買
5仔又穿$40 ,個市穿埋25000 ,睇下今日上唔上得返25000 企穩,唔得星期五要走貨
為買而買
一個女人揹hermes 同 adidas 袋 你心入面已經幫佢定左個價啦

諗下點解啲人會用iphone 唔用an機啦
唔講硬件 淨講軟件 用開windows既覺得andriod方便太多
d錢係你嘅 你中意買乜咪買乜

一萬幾千姐 洗唔洗去到要思考人生

點解呢個topic可以互屌咁多年
點會
男人只會睇樣同身材定價
之後或者應該有機會可能睇埋性格內涵呱?
se仲唔夠平?
其實喺你眼中咩叫盲粉呢?
同埋三叔贏市佔同搶唔搶到apple市佔係兩回事喎Ching
屌apple 唔係因為成賣一皮野貴 而係屌佢無做科技公司既精神 不斷進步同創新
進步其實有 但唔係我地所預期咁大
創新直頭無埋

但佢值唔值一皮 依個係由市場去定價
好老實咁講 ios 依個系統 用耐左真係未必返到轉頭
好多細節既野 唔係an機可以做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞