純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
師兄,得未?
試吓用pc入
前年black friday 平平地200鎂買左套PSVR bundle, 講真其實唔差, blood & truth, astrobot同上年出o個隻dreams都好好玩, re7 同vr真係嚇到瀨屎, 最近玩電車go都覺得好正, 比起ms對kinect, sony對vr o既投入算係咁啦...好係好期待psvr2, 不過唔知幾時先買到ps5

利申, 冇ps5, 有ps4, 仲有因為360年代勁鐘意玩kinect而為左kinect2買xb one, 點知ms一個唔該就話唔玩, hololens又係咁
終於搞到
要打上客服

第一個問題係我冇set好credit card,佢話唔識得出error話我知

之後set左都唔得

最後我係網頁買時先彈出error話我有其他地區subscription

最後原來個網頁係台灣區

我估計我買唔到係因為我部機語言設為繁體台灣而唔係繁體香港
(我區係一直設定為香港)
最緊要成功!
近排傳話佢摺左係為左重組另一個小組
不過sony第一方都唔抱期望啦
問題係好多三廠仲抱死ps唔肯跨平台
仲有其他廠,除非sega都走埋咪諗下,任天堂無幫襯好耐,唔啱玩
指係證明M$ xbox hk marketing係廢
仲要360 game 香港區有d係買/玩唔到
尋日中午the club 買,今日就到…
打開部野,搵唔到個手制… 差d 就想打去cs 問.

屌你.. 又會pack 得咁靚, 差d 就7 到濃.
因為Kinect 2 係xbox one其中一個死因
我用pc攪用PayPal 俾錢一take 過就得,有手足提過一定要香港區
DQ 同 FF 系列 gamepass都有

Sony死剩隻7remake斬件式銷售
斬件就間間都係咁,希望god of war今期保持到水準,今次showcase啲game吸引嘅,最衰部機有排都無貨
等臣尋晚新機入晒3年金會員,再加$10就係咁
之後我用電話入佢website攪咗
勁on9
係真係要收廣告費,出了幾個post就水咗十幾人買
打手
The club 都可能諗、因乜解究咁多人訂Xbox
有冇咁誇啊?10 幾個人買左?
因為平,PS5 冇貨,GAME PASS 優惠
2023年先出, 你覺得2年都買唔到?
收唔小錢
我希望比 $500/部 我,M 記 見到 TG 我!
hehe#dog
見樓豬嘅presentation唔錯就去馬
玩過PS5, 手制嘅手感真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞