純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
其實咁平真係唔洗理由。食少兩餐飯都係返度。
支持你狗衝
就嚟又爆 post,不過樓主好耐冇出現啦,如果佢唔得閒開新 post 嘅話,大家有野問/傾可以去機主 post 或者入 TG Group

Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(17)
https://lih.kg/2737103

TG Group
https://t.me/joinchat/UME9uxwFaM91vBbBz5Iwyw
Btw Live gold每個月都有送games
有興趣 想知去邊度買會抵D
潛左水M 記唔出糧
開定新 post 啦你
唔開啦,頭 post 300 個正評,呢個得番 3 個,唔再開新了,又比人話打手!
者係兩種方式並存?
我都想知
想知+1
即是會員制 : Live Gold = ps plus
ultimate 咪包埋 Xbox Live Gold,Gold 每個月送 4 隻 game,兩隻 360,兩隻 One,有時唔同區送嘅 game 唔同,轉區就可以拎埋

而且 Xbox Live Gold 仲有 free play weekend,前嗰排有人中木村 1,不過呢啲 free 俾你玩幾日嘅,想打爆機就真係好 chur 啦

Game Pass 入面嗰堆就好多都留半年/一年以上㗎啦,有心玩就應該落架前爆到機
唔係104個咩
負評 103 呢
始終多PS死忠俾負評唔好太介意
開下個 Post 改 PS5
105vs105
我都玩開ps4,唔明點解呢個post有過百負評
如果係ps死忠比,咁佢地都真係幾on9
覺得佢係打手掛,但事但部野真係抵屌喎
因為依個post
搞到買咗部xsx
所以我負皮咗
索狗認真好撚煩,capcom出MH係switch又乜又柒,又討論係咪正統作,Xbox 出game pass又話無日系全部舊game無野玩,周圍搵架打,係咪ps無game玩得閒到咁?
116 110
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞