純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
Ori 兩集 +1
呢隻game真心好玩
不過Ori 1 沒中文
我用緊而家牌叉電
用乜電都好唔好買原裝制充電池,一個月就收咗皮,係豐澤買
唔係呀我買果舊冇事喎
原來我黑仔,130蚊貨仔唔想晒時間上代理搞,換左三洋充電玩到三十個鐘
抽左一年都抽唔到ps5想轉玩xbox x,係咪都係周圍都無貨?
打去啲電器舖門市問吓
我諗住聽日行街睇下,初初覺得s好抵屌,諗住用佢同部初代ps4雙修,但係見s得2k,好似哂左部4k 電視
XSX 要睇運 成鬼日無lala 有現貨
XSS 基本上價錢.com D店全部有現貨 不過要食3個月驚pass 1-2張

我部XSX 都系月頭想買XSS 系 價錢.com 問驚店 留貨
去到就比我預到XSX返貨就入手了XSX
價錢。com 我睇過,如果貴1,200再食pass 我都ok,但係我見佢係賣5千幾再食pass
我都係,所以買x

咁大雨仲行,打個電話問安心啲
隻 Game 唔駛睇字都玩到
5xxx 係包 pass 啦 2k fun
邊度有得買?
咁pSn 每個月都free兩隻game嘅
PS5 一向黃金都有大把現貨㗎喎,係唔知咩價咋嘛
5xxx 正常系包左 3張三個月驚pass
我系葵廣出機就5190食三張驚pass
前日又心思思又收左部原價no pass 99.9新的XSS 放左系房

炒價加食骨
2k分我上網睇佢無貨,定係佢實體店有貨
抽左成年真係攰了
每月必做的事 ,上logon aeon 登記神5
等中神5嘅時間隨時長過你gamepass回本嘅時間
其實係我想玩toa,但又唔想用部ps4玩
想問下xbox x 正價係3880,但係公價係幾多錢,我唔介紹食骨pass,起碼有用先
等中神5嘅時間隨時長過你gamepass回本嘅時間
其實係我想玩toa,但又唔想用部ps4玩
想問下xbox x 正價係3880,但係公價係幾多錢,我唔介意食骨pass,起碼有用先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞