純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
人中我除左3-5集都打爆左,但係好想用4k 玩多次,特別係0,1,2,同7
重有ff10 都係,第一次玩個陣未係好認真咁去接觸回合制rpg ,有少少9玩,重要唔覺意上網睇左劇透,而家好想去細心咁玩一次
係,switch 版就算係2手都好貴
想問下點玩會有好d 既故事體驗,我記得係8個角色,1個有4章,應該逐個角色去玩第一章先?
一直以來都只買大作黎玩。唔會浪費錢買啲細game,又或者啲無玩開嘅game種。有gamepass之後試咗隻Hades,中曬毒。然後無意中down咗lonely mountains downhill呢隻單車game。發現原來咁多細game都可以好正

不過始終我覺得成日新機都係隔兩年買先好,當年我部360同PS4都係前期買去到後期已經死死地依家就用着電腦玩陣先
我個陣好似係開曬啲角色先推主線。不過其實都無乜所謂。有啲人都會插佢劇情做得唔好。但原本個設計就係任你點玩都得。
switch因為佢係可帶出街,反而我會等特價買多d動作類game
落克人,血咒之城之類答巴士打幾好
本來想買ori,以家唔駛買了gamepass 又有
我都試多左d本來唔會買ge game
玩緊雙點醫院
呢d係會覺得有興趣但又唔係好想買
仲會想試下其他古怪野
我都down曬兩集ori 同緋紅了。但重玩緊隻hellblade,想完埋佢先。但老實講都幾悶下,想棄。
有時候要試吓先知啱唔啱自己。但唔想嘥錢買。因為好多game都係買返黎玩一陣就想棄。
真 好在隻肥紅唔使錢
我而家大部份時間拎黎睇YOUTUBE
你個名。
見啲外國啲gamer隨身攜帶
game pass 個d 都係
我岩岩玩7咋 好好玩
之前有無玩過其他集數?
你連Cloud gaming玩動作game個延遲都接受到嘅話的確可以連console都慳返
玩左0同1就無買
因為聽講6好爛 所以未玩,7我知新角新系統 所以試下

遲啲仲有得煲番 2-6 對我黎講真心好抵 唔是打飛機
佢上面話買xbox ss係為game pass,唔係為game pass就無必要買啊嘛,但game pass根本唔需要xbox ss用咩玩都得,所以咪唔明點解上面話買ss係為game pass囉
咁都有得嘈 笑能左
用cloud玩fps?
可以煲埋2先
6個玩法同個景其實好正,係個結局就。。
頂唔係由頭到尾都話買xbox ss連埋game pass 好抵玩咩。邊有人話淨係為game pass
其實會有人買xbox唔買埋gamepass架咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞