純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
定期加
好少見佢會掃走啲game
咁買得過,加埋上面你講都多中文game
係睇買S等ps5有大貨出返+儲game,
定直接隊落去X到,叫索尼食撚屎算
以前好舊未必有,而家新既正常一定有吧!
買完s 返黎玩左兩日
啲game下載完唔夠時間玩
兇宅食少1張pass
救唔切
就算同一隻驚比性能都係xsx優勝
係睇xbox呢邊有幾多game係獨佔大作
多d日廠game就好
多d就可以直買xsx
追求獨佔就冇乜
但ps5都唔見得多
果啲日廠game淨係出到單平台果啲其實用ps4玩都夠做
最慘我賣撚左部pro,移民懶得寄
想請問如果好耐之前屎忽痕10蚊升級左一次,
係咪一定要開過個新acct先可以用10蚊升XGP?
開新ac穩陣
可以$119升XGP
我處景對你有D幫助,岩岩唔小心CANCEL 左ULTIMATE, 之後打上去MS, 佢話只可以比返36個月金會員我, 但會無左10蚊升級, 之後係CARousell見到有個人賣卡,39蚊可以將金會員轉返ULTIMATE, 但佢唔比散買, 最後係淘寶買左35RMB, VPN 去火雞國換, 而家有返36個月ULTIMATE
買左 覺得都幾抵玩

試左好多steam無買想試既game 好多都伏
$400/年 係咁上下了,新世代遊戲機買隻 game 都 $500 喇!
總要包埋你上網會籍添
400蚊一年係貴
每個月33蚊
你平時食一個老麥幾錢?
有無訂閱杜late show?
如果四舊幾港紙一年都覺得有啲貴嘅,咁巴打可以同 frd share 成個 game pass (都係 set 常用主機嗰類野啦),咁除番開每人一年就兩舊幾
而家正常一隻game都貴過一年gamepass...

而且Gamepass係xbox/ PC都玩得, M$嘅目標仲係cloud gaming, 佢淨係需要你join gamepass, 機都係其次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞