純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
我留意過,暫時好似得xbox版astro a50做到,最後都係mon出聲俾USB dac算
Switch 而家可以用藍牙headset 啦
7x 都做到
對,呢款堅係抵玩嘅
我試過呀
直連嘅話好細聲,而且有少許delay,體驗普通
同埋佢都多限制㗎,如果link咗耳機,只可以link一對手製
如果同人面連,就連耳機都唔link得

整體來講只能夠算係「好過冇」
a50可以順便駁埋喇叭,7x唔得
等緊多啲支援xbox嘅usb dac出
Turtle beach 700X gen 2
另外加隻Bluetooth Dongle可以連到 PS 同埋 Switch (其實Switch可以直連)
真係唔知唔
隻dongle幾錢?都係turtle beach㗎?
我用 Skull Co.
有好多牌子可以試吓
忍唔住TB買左$600 3年XGPU
窮撚真係好唔夠錢,平咁多好吸引
據說依期最抵
各人有各人選擇啦
邊到 hkt 有得賣?上網?原價?
點樣600買到3年?
買gold upgrade?
佢應該講緊the club
分分鐘隨時俾人ban account
應該唔會,正版來
佢係用VPN轉地區去土耳其服買XGPU
果到比香港平好多
係the club. 講得唔清楚Sor
pass 都好似有分區
之前我港區金會員(跟鋪買)想買台區(網頁錯左區)pass都話唔得喎
會員資格無分區,不過內容有啲分別
有啲game可能外國先有,要轉區先download到同玩到
就好似之前有隻two point hospital 同 GOW tactics,都係歐美嗰邊有先
其實最平係一年年咁買, 第一年7X蚊, 第2年開始110蚊左右, 不過我上其他網買左3年巴西金會員加10蚊轉(TOTAL 700蚊HKD) ,有D後悔點解唔一年一年咁淘,
https://www.soundguys.com/hyperx-cloud-alpha-gaming-headset-review-23223/

我買左隻有線算9數
冇理由買xbox s ,跟隻咁貴ge headset
中伏, 我官網買左, 但要22 號先出貨....
打去問, 話原來係預訂.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞