純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
咁係抵呀
官網正價$459
Carousell$400我覺得合理
不過你可以順便去price.com睇吓,之前有巴打報料,好似有鋪頭再平啲
過埋下星期都無消息就放棄吧
睇嚟s啲貨多到 清極清唔哂
想買但係玩2K,FIFA,Forza呢啲多人連線驚香港根本無咩人玩要連勁耐

葵廣就$2598 連一張3個月卡
forza點會冇人fifa都有人玩, 2k就應該真係少
聽講香港xbox無咩人玩FIFA
想清就咪要人食骨啦on9 代理
嚴格嚟講係「香港無咩人玩XBOX
除左少人玩呢一點之外,xbox各方面都真係好吸引
有閑錢咪買嚟試
中文化咪做得差囉 代理咪廢囉

結論

Xbox 係俾歐美玩
亞洲區玩xbox呢點真係唯一死穴
怕少人而唔敢轉會基本上變左死循環
上代開局敗家敗得太勁
今代做得再好都好難追
隨非PS連續幾單大野自爆
唔係頂多望佢追個3:7吸引多啲廠開跨平台連線
唔知係唔係得我有問題
我分唔到佢哋喺畫質上嘅分別
應該話,在我呢講,佢哋無分別
電視越靚就越大分別
XBOX360 手掣係咪X|S 都用唔到?
用唔到
用手機睇緊係睇唔到
個分別就係ss得1080p,無咁清
sx同ps5就無分別
The graphic settings are the same in the 3 versions.
- PS5 has a graphical bug that causes a strange depth of field in certain goal kicks.
- Cutscenes run at 30FPS, Gameplay at 60FPS.
- There are no loading times at the start of the match.
- All 3 versions suffer from clipping in the hair of the players.
- A very discreet graphic jump compared to FIFA 21.
graphic settings一樣,但resolutions唔同
ss係1080p 60, sx/ps5係2160p 60
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞