純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
個制有問題就搵M$, 會有人收走再寄個新俾你
咁爽 睇怕星期一都要打電話去
Online好似會簡單d
點廢都廢唔過 switch 既 joycon,漂移,delay
online submit 完 , morning 會聯絡嚟拎 , 簡單
我部switch都係自己整返好
跟機果對做保養,換左對新,隔幾個月又開始,另再買一對新,用左 1 年過保養,又開始黎料
比樓豬毒到J咗了但想問保養個啲點登記
我冇登記喎,要架咩?
Login Xbox 網頁-->我的 Microsoft 帳戶-->裝置-->保固 (個字眼類似咁上下啦)-->入機身 number

頭盔 : 應該係咁上下,希望冇記錯
算係意外收穫,當初買左PS5 + Apple TV 就唔會買Xbox ,個pass淨依幾個月都玩左千幾蚊game,仲未計未出果堆,又當佢tv box用黎睇netflix 出Dolby atmos,Apple TV 都唔駛買,所以索性買埋個內置+ 外置 ssd 長用算
有乜game/獨家作介紹J緊flight simulator 同Forza Horizon
恭喜
100%係買Xbox掣
今代十字掣對比 係大聲過上一代
但根本都冇乜幾可用
Gears 5好L正 快啲試下
玩唔玩到battlefield2024?
yes, 128player
Battlefield 2042 names Xbox Series X|S as the game’s “console partner”

有得咁set架咩
佢好似就算揀1080都會oversampling 1440p比你
有機咪試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞