純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
依家ps4有嘅都有少部份有ps5,所以其實都ok夠玩,只不過一路無機會好麻煩,唔知等到幾時,變相要支持炒價
你預左玩美服
又話時話雖然ping
但又唔多lag
Ps個邊真係無得比
Series X|S 都有跟HDMI線。
Series X 跟Ultra High Speed HDMI線,應該即係 HDMI 2.1
Series S 跟High Speed HDMI線,應該即係 HDMI 2.0
好景巴打mon post,
xbox one亞洲區邊會有人買係而家series X|S 可以吸引返d人買
back4blood一定冇問題diablo2就真係好難講
希望真係咁啦。
話是話,日本嗰邊都出咗Series X|S銷售數字,
遠比ONE嗰陣好呀,只不過仍然俾PS甩幾條街
真係要睇埋30號TGS M$有冇使$
介紹返,今個週末有 "人中木村" (審判之眼)第一集高清版免費玩。
只要係金會員(XGPU都得)就玩到。正常可以玩到星期一上晝。
夠主線爆機啦。
趁第二集就出,大家有空可以試吓。
想問下可以係邊度睇到佢落架時間 ?
Gold Member逢星期五都有三隻Game俾會員Weekend免費玩
Gears 5好爽皮
官網買機可唔可以用支付寶消費卷?
有成就囉?
Xbox Confirms Tokyo Game Show Attendance, But Don't Expect Any Big Reveals

TGS 好大機會冇料到
有 等於係Full game俾你玩咁
又唔好咁仇對家 Ps5 今代手掣歷代最好揸手 可能我手大 今代我唔覺得手感有問題

雙修
佢不嬲盲反
The Club訂,幾耐會送到嚟?
邊個位down?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞