純分享:買完部 xbox s 體驗冇想像中咁差喎!

1001 回覆
130 Like 110 Dislike
你咪俾$10試下
買部機番嚟擺,玩完一兩隻 game 就封塵?

M$ 而家個玩法就係連機都唔駛你買 wor,sub 咗 ultimate,拎起部手機/平板就可以用 Xcloud 玩啦喎,有 PC 又可以用 PC 玩

同埋其實都有唔少 Game 係 Day 1 就落 Pass 啦,連半年都唔駛等(FIFA /2K 嗰啲就通常半年後落 pass)

至於 PC 同 console 個 pass 入面係會有少部份 game 唔同,Humankind 同 AOE 4 主機就玩唔到囉倒番轉有咩係主機有 PC 冇我就唔清楚啦

另外四舊幾真係嫌貴嘅話,仲有樣野叫 Microsoft Rewards
各位中秋節快樂
認真問玩FSX 有冇drop framerate 好糾結xbox x 定s
兩者都係鎖 30FPS,如果你 FHD/2K 玩 S OK了,如果 4K 就X 吧!但都注意下容量,FSX 要成 110GB,S 裝 4-5 大作就差唔多!

通常如果係「冇骨」嘅情況下,就會買足三年金會員(上限係三年)先升級 ultimate,因為咁樣最抵
其實只係一日一蚊左右。。
一個費用就可以試晒咁多隻game
唔岩玩就del 唔會晒左錢
一年搵到兩隻岩玩既game 條數已經回本
問題想買無骨嘅s都難
睇咗一個禮拜post都係要食三個月骨
所以個問題只係計埋買機果條底數
係直接扑落去買xsx定xss
個game pass係實賺
有d想買機 但要焗買埋佢個3個月pass
買黎買去都買唔到PS5,想買部S過下隱
準備入坑了
金會員邊到買最抵
大細超定義
Xbox s dolby atmos 駛唔駛另外比錢?
你買左gamepass
到時時你部switch ps5封塵啦
Gamepass個個月都有新野點會得一兩隻玩
你全平台又估唔到你諗野咁度縮
宜家焗你買一年啦
仲諗住買淨機
遲下焗15個月
個pass已經包埋金會員
你要上網玩都要俾年費
除非你做單機撚
傳聞做埋今年完
買個 PS PLUS/金會員,都 $3xx/年,$400 包遊戲庫都話唔抵既話,玩番手遊免費算啦!
食骨張pass要新會然先入到?
如果我買三年金會員+$10升級
唔可以完咗三年先入張pass?
太貴啦
送比佢玩一年
或者一年玩唔夠指定時數要全數退返錢比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞